ChemoTechs Animal Care-division säkrar viktig order i Tyskland för ett vetIQure™ TSE-system
Hem MEDICINTEKNIK ChemoTechs Animal Care-division säkrar viktig order i Tyskland för ett vetIQure TSE-system

ChemoTechs Animal Care-division säkrar viktig order i Tyskland för ett vetIQure TSE-system

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTech AB har nöjet att meddela att deras Animal Care-division har säkrat en betydande order för ett nytt vetIQure TSE-system från Equine Clinic Burg Müggenhausen i Tyskland.

 Ordern är värd 48,000 EUR och sammantaget har försäljningen i maj nått 85,000 EUR hittills.

ChemoTechs Animal Care-division säkrar viktig order i Tyskland för ett vetIQure™ TSE-systemEquine Clinic Burg Müggenhausen är en av de mest välrenommerade och innovativa referensklinikerna för hästar i Tyskland och är en del av TeamVet-gruppen.

TeamVet är ett oberoende nätverk av utvalda veterinärkliniker och veterinärer i Tyskland, med fokus med miljömässig hållbar utveckling av sina anläggningar. Deras filosofi betonar självständighet och ansvar, samtidigt som de nätverkar i processer och kompetenser. TeamVet-nätverket inkluderar nästan 20 kliniker och praktiker dedikerade till hästar och 10 kliniker för mindre sällskapsdjur.

DVM Vanessa André, specialist inom hästmedicin och kirurgi med fokus på tumörbehandlingar. Hon delar VD uppdraget tillsammans med Dr. Thomas Weinberger för Equine Clinic Burg Müggenhausen sjukhuset. Under de senaste tre veckorna har Dr. André och hennes team utvärderat TSE-behandlingen och har fått utbildning och certifiering för att använda vetIQure-systemet.

Dr. André kommenterar: ”Jag uppskattar verkligen att TSE är mycket mindre destruktiv än många andra terapier. Systemet ger konstant feedback och hjälper veterinären att nå rätt energinivå för varje behandling, vilket minimerar risken för oönskad destruktion och trauma. Att TSE oftast kan utföras utan att söva hästarna minskar riskerna, påskyndar terapin och förbättrar de ekonomiska förutsättningarna för hästsjukhus.”

”Hela bolaget känner sig entusiastiska av att vi leverera betydande och konsekvent försäljningstillväxt. Vi är också stolta och glada över att börja vårt samarbete med TeamVet-gruppen, DVM Vanessa André och hennes team vid Equine Clinic Burg Müggenhausen. Deras kliniska excellens och engagemang för djursjukvård inspirerar oss alla på Vetiqure, och vi värdesätter vårt nya partnerskap med dem högt,” sade Mohan Frick, VD för Scandinavian ChemoTech.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>