Gympak lanserar mental wellness i app för hotellgäster
Hem APP Gympak lanserar mental wellness i app för hotellgäster

Gympak lanserar mental wellness i app för hotellgäster

Publicerat av: Redaktionen

Gympak, den revolutionerande leverantören av träningskläder, utrustning och träningsapp för hotell- och resort gäster, tar nu ett betydande steg framåt genom att integrera mental träning i sin unika app.

Samarbetet med kanadensaren Chris Williams visar på ett engagemang för att erbjuda hotellgäster en helhetsupplevelse av välmående, både fysiskt och mentalt.

Det strategiska beslutet fattades av det svenska företaget efter stor efterfrågan från deras hotellkunder i Norden.

I samarbete med den framstående ledarskaps- och wellnesscoachen Chris Williams kommer Gympak att erbjuda specialdesignad träning, inspiration och övningar som främjar mentalt välmående för affärs- och fritidsresenärer världen över. Gympak kommer att erbjuda användare tillgång till en serie specialdesignade mentala träningsövningar. Dessa övningar är utformade för att hjälpa gäster hantera stress, öka fokus och förbättra sin mentala styrka.

”Vi på Gympak är glada över att kunna ge våra användare verktyg för att stärka inte bara deras fysiska hälsa utan också deras mentala hälsa,” säger Jone Sølvik, VD för Gympak. ”Genom att erbjuda mental träning i vår app vill vi göra en verklig skillnad för hotellgäster och hjälpa dem att må bra både fysiskt och mentalt.”

 

Gympak har varit mycket framgångsrikt i Norden och expanderar nu gradvis över hela Europa. Lanseringen av mental träning är ett viktigt steg i företagets ansträngningar att erbjuda en heltäckande träningsupplevelse för sina användare, oavsett var de befinner sig.

Gympak lanserar mental wellness i app för hotellgäster

ledarskaps- och wellnesscoachen Chris Williams

”Hotellindustrin är mycket medveten om sin påverkan på miljön, ekonomin och samhället. Nu kommer vi att hjälpa dem att utöka denna påverkan till gästernas mentala välmående och motståndskraft,” säger Chris Williams. ”Oavsett om du behöver koppla av och koppla bort från ditt dagliga liv, eller om du vill ha tillgång till expert-coaching för en framgångsrik dag, kommer vi att finnas där, oavsett var du reser i världen.”

Vid den initiala lanseringen av appen kommer det att finnas tre olika kategorier och över 30 videor som stödjer resenärers mentala välmående.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>