Capitainer rekryterar ny sälj- och distributionschef för att stärka säljorganisationen
Hem NYHETERFORSKNING Capitainer rekryterar ny sälj- och distributionschef för att stärka säljorganisationen

Capitainer rekryterar ny sälj- och distributionschef för att stärka säljorganisationen

Publicerat av: Redaktionen

Capitainer, ett ledande svenskt medtech-bolag som specialiserar sig på användarvänliga lösningar för egenprovtagning, har rekryterat Ylva Andell Elias som ny sälj- och distributionschef.

Hon kommer att fokusera på att fortsätta utveckla bolagets internationella försäljning.

Ylva Andell Elias har omfattande internationell erfarenhet från försäljning inom diagnostik och medicinsk forskning, och har tidigare haft framträdande roller i flera växande bolag i branschen.

Capitainers lösningar för egenprovtagning implementeras nu i flera kommersiella projekt över olika marknader, vilket bekräftar produkternas användbarhet och höga kvalitet. Dessa projekt omfattar områden som transplantation, diabetes och hypotyreos, där Capitainers teknologi bidrar till att möjliggöra egenprovtagning i hemmet. Resultaten från dessa implementeringar bekräftar både den tekniska kapaciteten och den växande efterfrågan på bolagets innovativa lösningar.

För att möta denna efterfrågan och fortsätta sin expansion förstärker Capitainer nu sin säljorganisation genom att rekrytera Ylva Andell Elias som sälj- och distributionschef. Hon kommer att ha ett särskilt fokus på utökad internationell försäljning och distribution. Ylva Andell Elias har arbetat med försäljning inom life science sedan 2008 och hennes tidigare roller inkluderar nyckelpositioner i både Europa och USA hos bolag som Quanterix, Takara och Olink. Hon kommer senast från en befattning hos Akoya Biosciences.

Ylva Andell Elias omfattande kunskaper och internationella erfarenheter kommer att spela en viktig roll i att förstärka Capitainers säljorganisation och stödja bolagets fortsatta globala expansion.

”Vår satsning på säljorganisationen är strategiskt viktig i en tid när bolaget ser ett starkt uppsving i intresse baserat på de införandeprojekt som nu pågår. Mikael Ström, tidigare affärsutvecklingschef, tar rollen som affärsutvecklingsdirektör och rekryteringen av Ylva som sälj- och distributionschef gör att vi ökar takten nu och framöver inom vår säljorganisation”, säger Christopher Aulin, vd på Capitainer.

Capitainer rekryterar ny sälj- och distributionschef för att stärka säljorganisationen

Ylva Andell Elias – Capitainer ny sälj- och distributionschef

”Jag har med stort intresse följt och sett Capitainers utveckling de senaste åren. Potentialen med egenprovtagning har varit mycket tydlig även i mina tidigare roller. Det känns otroligt spännande och roligt att nu vara en del av teamet som kommer driva utvecklingen av försäljning, och att få ansvara för att utöka det redan existerande nätverket av högkvalitativa distributörer för Capitainer”, säger Ylva Andell Elias.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>