Middagsfrid skräddarsyr matkassar för hälsoföretaget Weekly Revolt
Hem LIVSSTIL Middagsfrid skräddarsyr matkassar för hälsoföretaget Weekly Revolt

Middagsfrid skräddarsyr matkassar för hälsoföretaget Weekly Revolt

Publicerat av: Redaktionen

Middagsfrid, Axfoods matkassebolag, inleder ett nytt samarbete med hälsoföretaget Weekly Revolt.

Partnerskapet innebär att Middagsfrid kommer att erbjuda skräddarsydda matkassar till deltagare i Middagsfrids vd Malin Wiklander träningsprogram, vilket ger deltagarna enkel tillgång till hälsosamma och näringsrika måltider som kompletterar deras träningsrutin.

2020 lanserades det snabbväxande hälsoföretaget Weekly Revolt, som erbjuder digitala kost- och träningsprogram för den som vill leva ett mer hälsosamt liv. Idag har man haft över 50 000 deltagare i sina träningsprogram och gått från 0 till estimerade 55 miljoner kronor i omsättning 2024.

– Vi är glada över att inleda samarbetet med Weekly Revolt. Vi delar en gemensam vision att främja hälsa och välbefinnande genom att erbjuda näringsrika och goda måltider som passar en aktiv livsstil. Partnerskapet innebär ett nytt innovativt sätt för oss att nå ut med vårt hälsosamma erbjudande och vi ser fram mot att skapa positiva resultat tillsammans, säger Middagsfrids vd Malin Wiklander.

Den 6 maj startar nästa omgång av Weekly Revolts träningsprogram “WR33”, som går ut på att man under 33 dagar utmanas i att skapa bra vanor kring kost och träning, och hitta en balans som fungerar i längden. Tidigare har man kunnat ta del av hälsosamma recept under programmet, men nu kommer man alltså också att kunna få hem matkassar med skräddarsydda recept som Weekly Revolt och Middagsfrid utvecklat tillsammans.

Middagsfrid skräddarsyr matkassar för hälsoföretaget Weekly Revolt

Jonathan Hoel, vd och grundare Weekly Revolt och Middagsfrids vd Malin Wiklander

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra deltagare ett ännu mer heltäckande hälsokoncept genom samarbetet med Middagsfrid. Att ha tillgång till näringsrika och balanserade måltider är avgörande för att upprätthålla en aktiv livsstil och uppnå sina träningsmål. Vi är övertygade om att vi nu tillsammans kommer att bidra till att förbättra våra deltagares totala hälsa och välbefinnande, säger Jonathan Hoel, vd och grundare Weekly Revolt.

Det första steget i samarbetet kommer att vara en testperiod under maj 2024. Om testet lyckas enligt förväntningarna ser både Middagsfrid och Weekly Revolt fram mot att utöka samarbetet till fler program och deltagare under hösten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>