Cecilia Fenelius blir ny chef för Vård och omsorg
Hem HÄLSA Cecilia Fenelius blir ny chef för Vård och omsorg

Cecilia Fenelius blir ny chef för Vård och omsorg

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det klart att Cecilia Fenelius blir Arvika kommuns nya chef för Vård och omsorg.

Hon har lång erfarenhet av ledande befattningar inom främst Region Värmland, där hon för närvarande har en tjänst som tillförordnad verksamhetschef och ledningsstrateg.

”Stark kompetens”

Cecilia Fenelius blir ny chef för Vård och omsorgHans Karlsson, kommundirektör i Arvika kommun, är nöjd med rekryteringen.

– Jag är väldigt glad över att vi har kunnat rekrytera Cecilia Fenelius till uppdraget som chef för Vård och omsorg. Hon har en mycket stark kompetensbakgrund inom vård och omsorg med erfarenheter från lokal, regional och nationell nivå. Utmärkande är hennes vilja till utveckling, vilket kommer att krävas med allt större behov i kombination med begränsade resurser, säger han.

Vill driva utveckling för framtidens vård och omsorg

Cecilia Fenelius har över 20 års erfarenhet inom ledarskap och har haft olika chefsbefattningar inom såväl offentliga som privata verksamheter inom vård och omsorg. Hennes främsta kompetenser utöver ledarskap finns inom digitalisering, kvalitets- och förändringsledning.

– Jag vill arbeta i en organisation med stark tro på möjligheter och har mod att driva utveckling för framtidens vård och omsorg. En organisation där vi har kundens behov i centrum samt tror på medarbetarens kompetens, testar gränsöverskridande lösningar och tar hjälp av digitaliseringens möjligheter för en bättre välfärd, säger hon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>