ChemoTech's Animal Care lanserar sin TSE-teknologi för tumörer i Kanada och erhåller första ordern
Hem TEKNIK ChemoTech’s Animal Care lanserar sin TSE-teknologi för tumörer i Kanada och erhåller första ordern

ChemoTech’s Animal Care lanserar sin TSE-teknologi för tumörer i Kanada och erhåller första ordern

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTechs Animal Care har mottagit en första order värd 37 000 USD från en veterinärklinik i Ottawa, Kanada.

Denna beställning är beroende av ett framgångsrikt säkerhetstest av elektroniken utfört av en tredjepartstestanläggning.

Eftersom vetIQure-enheten är baserad på samma plattform som den CE-märkta IQwave, förväntas testprocessen bli framgångsrik och ta cirka 3–6 veckor.

Capital City Specialty & Emergency Animal Hospital som lägger beställningen delägs av Dr. Julius M. Liptak, en högt respekterad person inom veterinärkirurgisk onkologi. Dr. Liptaks passion och engagemang för detta område utvecklades under hans specialistutbildning i Australien och vidareutvecklades som forskare i kirurgisk onkologi vid Animal Cancer Center vid Colorado State University, som är känt som ett av de främsta utbildningsprogrammen för veterinärkirurgiska onkologer globalt.

”Det känns lovande att vi har nått en nivå i Nordamerika där vi tror att vi kan börja våra kommersialiseringsinsatser i Kanada. När försäljningen ökar kommer vi gradvis att utöka vår försäljningsstyrka på den nordamerikanska marknaden,” säger Mohan Frick, CEO för ChemoTech.

ChemoTech's Animal Care lanserar sin TSE-teknologi för tumörer i Kanada och erhåller första ordern I Kanada har 77 % av hushållen minst en typ av husdjur. Enligt statistiken fanns det 28,05 miljoner husdjur i Kanada, upp från 27,93 miljoner år 2020. Det förutses att antalet husdjur kommer att stiga till över 28,5 miljoner år 2025. De mest populära husdjuren att äga är katter följt av hundar. 23 % av de kanadensiska hushållen har en katt, medan 20 % har en hund. 13 % av hushållen i Kanada har både katter och hundar. (https://madeinca.ca/pet-ownership-statistics-canada/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>