Euro Accident lanserar ny app för enklare vårdsök i mobilen
Hem APP Euro Accident lanserar ny app för enklare vårdsök i mobilen

Euro Accident lanserar ny app för enklare vårdsök i mobilen

Publicerat av: Redaktionen

Euro Accident har lanserat en ny version av sin mobilapp för Android och iOS (iPhone).

Förutom att den bygger på modernare teknik har appen förnyats när det gäller design och användarflöden.

Euro Accident lanserar ny app för enklare vårdsök i mobilenDen nya versionen innehåller en rad förbättringar: modernare teknik som gör utvecklingsförfarandet effektivare i förvaltning mellan iOS och Android, tydligare användarflöden med fokus på beskrivningar och guidning och en helt ny design som går i enlighet med Euro Accidents varumärke.

Euro Accidents systemledare för appen, Olivia Klees, berättar mer:

– Arbetet med att utveckla mobilappen har varit gediget. Vi har skapat en app som är mer effektiv att förvalta och underhålla och även om funktionaliteten är densamma så innebär de förbättringar vi gjort att det blir enklare för användaren att navigera för att snabbare kunna hantera sitt ärende.

Likt tidigare kan försäkrade med Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess silver och guld söka vård dygnet runt, boka tid hos specialist eller psykolog med biljett, följa ärenden och kommande utbetalningar, betala självrisken, skicka in kvitton och ladda upp intyg eller bilder via appen. Försäkrade med tjänstepensionsförsäkringarna Sjukförsäkring PlanSjuk och Premiebefrielseförsäkring samt gruppförsäkringar kan följa redan registrerade ärenden. Även föräldrar till försäkrade barn under 18 år kan logga in och följa pågående ärenden.

– Att appen är tillgänglig dygnet runt och används av nära hälften av alla försäkrade som söker vård gör att vi ständigt arbetar med att förbättra våra digitala tjänster för att möta användarnas behov, säger Olivia Klees.

Appen heter Euro Accident 2.0 och är tillgänglig för nedladdning via App Store (iOS) och Google Play (Android). Användare av den gamla appen kommer att bli hänvisade till att ladda ner den nya via en notis på skärmen när de startar upp den gamla appen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>