Nya Galaxy Watch FE: Avancerad teknologi med smarta hälsoupplysningar
Hem NYHETERE-HÄLSA Nya Galaxy Watch FE: Avancerad teknologi med smarta hälsoupplysningar

Nya Galaxy Watch FE: Avancerad teknologi med smarta hälsoupplysningar

Publicerat av: Redaktionen

Galaxy Watch FE erbjuder heltäckande hälsoupplysningar och flera uppkopplade Samsung Galaxy-upplevelser i en stilren design.

Samsung meddelar idag lanseringen av Galaxy Watch FE – ett nytt tillskott i Samsungs smartwatch-familj.

Galaxy Watch FE kombinerar imponerande hårdvaruprestanda med avancerade hälsa- och träningsfunktioner i en stilren design, och gör Samsungs heltäckande hälsoupplevelser tillgängliga för fler. Galaxy Watch FE är perfekt för alla som vill ta första steget mot ett mer informerat och hälsosammare liv, med tillgång till djupgående insikter.

“På Samsung vill vi göra våra hälsofunktioner mer lättillgängliga för våra användare. Därför är vi glada över att nya Galaxy Watch FE kan erbjuda fler människor möjligheten att göra personliga hälsokontroller som motiverar dem till att få bättre koll på sin hälsa och motion. Målet är att våra smarta elektronikprodukter ska inspirera fler till att leva en mer hälsosam vardag”, säger Anders Elmby, MX-Director på Samsung Electronics i Norden.

Stilren och robust design – för en aktiv vardag

Galaxy Watch FE kommer att finnas tillgänglig i storleken 40 mm och i färgerna svart, roséguld samt silver. Klockan erbjuder en modern tolkning av den klassiska designen från Galaxy Watch-serien. Designelementen förhöjs ytterligare genom tillgängligheten av nya armband med tydliga blå och orange stygn. Tack vare ett urval av nya urtavlor kan användarna enkelt personifiera sin klocka, och med det smidiga one-click armbandsbytet anpassar man snabbt klockans utseende efter sin personliga stil. Galaxy Watch FE är även försedd med safirglas, vilket ger en robust konstruktion och skydd mot repor i vardagen.

Förenklar motivation och ger insikter om din hälsa

Galaxy Watch FE är utrustad med Samsungs avancerade BioActive Sensor som erbjuder ett omfattande utbud av hälsa- och träningsfunktioner. Den ger personliga rekommendationer dygnet runt. För att ge en god start på dagen har klockan även avancerade sömnfunktioner. Få koll på ditt sömnmönster med sömncoaching som också ger stöd för att skapa och optimera din sovmiljö. Dessutom kan användarna övervaka sin omfattande hjärthälsa med en rad funktioner för hjärthälsövervakning. Galaxy Watch FE erbjuder HR Alert för att detektera onormalt höga eller låga hjärtfrekvenser och funktionen för oregelbunden hjärtrytmnotifikation (IHRN) för att proaktivt övervaka hjärtrytmer som indikerar förmaksflimmer (Afib). Användare kan även få en djupare förståelse för sin hjärthälsa genom att övervaka blodtryck och EKG.

Användare kan spåra över 100 olika träningspass samt deras framsteg direkt från handleden. För löpare hjälper avancerad löpanalys inte bara till att analysera den totala prestationen för att maximera effektiviteten, utan kan även ge insikter och vägledning för att hjälpa till att förebygga skador så att de kan fortsätta mot sina mål. För en optimal löparupplevelse hjälper det Personalized Heart Rate Zone användarna att sätta sina egna mål baserade på deras fysiska kapacitet.

Galaxy Watch FE hjälper användare att nå sina hälsomål och hålla motivationen uppe. Funktionen Body Composition tillhandahåller information om din kroppsammansättning och kondition, vilket gör det enkelt att följa framstegen. Dessutom får användarna regelbundna motivationsmeddelanden under sin hälsoresea för att ständigt kunna förbättras.

En del av upplevelsen i Samsungs Galaxy-ekosystem

Nya Galaxy Watch FE: Avancerad teknologi med smarta hälsoupplysningar

Liksom tidigare modeller i Galaxy Watch-serien erbjuder FE sömlösa uppkopplade upplevelser mellan andra Samsung Galaxy-enheter. Användare kan snabbt och enkelt hitta sin telefon när den är frånkopplad från klockan med funktionen Hitta min telefon. Fjärrstyr din anslutna Samsung-smartphones kamera direkt från handleden med Camera Controller, som gör det möjligt att byta läge, ändra vinkel och zooma. Galaxy Watch FE stödjer Samsung Wallet, vilket innebär att användare kan betala för köp samt ha tillgång till identifieringskort såsom körkort eller studentlegitimation på sin smartklocka för en heltäckande digital plånbok.

Tillgänglighet

Galaxy Watch FE kommer att vara tillgänglig i Sverige från den 17 juni, med ett rekommenderat startpris på 2 490 SEK.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>