Getinge visar nya life science-lösningar på ACHEMA 2024
Hem MEDICINTEKNIK Getinge visar nya life science-lösningar på ACHEMA 2024

Getinge visar nya life science-lösningar på ACHEMA 2024

Publicerat av: Redaktionen

På årets ACHEMA – världens ledande forum för kemiteknik, processteknik och bioteknik – kommer Getinge att presentera flertalet nyligen lanserade och kommande lösningar för life science-industrin.

”Vårt fokus på innovationer inom life science är tydligare än någonsin. Vårt engagemang att driva på utvecklingen av livräddande terapier har resulterat i flera nya lösningar i portföljen,” säger Eric Honroth, President Life Science på Getinge.

De lösningar Getinge kommer att visa på ACHEMA i Frankfurt, Tyskland, den 10–14 juni inkluderar en ny, mer hållbar version av DPTE-BetaBag med plast från förnybara källor.

Flera andra tillägg till DPTE-systemet för steril transfer kommer att bli tillgängliga under 2024.

Fler nyheter inkluderar den kompakta cGMP-diskmaskin GEW 888 neo, som erbjuder maximal rengöringskapacitet på minimal yta och nu har ett nytt system för lastställsidentifiering och autostart. Den nya Lancer LSS laboratorieautoklaven och en ny terminalautoklav kommer också att visas.

Bioreaktorområdet kommer att representeras av det nya Single-Use Production Reactor (SUPR) systemet, som initialt finns i storlekarna 50 och 250 liter.

Getinge visar nya life science-lösningar på ACHEMA 2024

”Den breda ACHEMA-uppställningen kombinerar vår expertis och lösningar för ett säkert och effektivt arbetsflöde inom laboratorie- och biomedicinska forskningsanläggningar med vårt kontinuerliga fokus på att stötta kontaminationsförebyggande och uppströms bioprocessering inom biopharmaceutisk produktion,” förklarar Eric.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>