Werlabs lanserar nytt klimakteriepaket för att stödja kvinnors hälsa i unikt samarbete med Womni
Hem NYHETERE-HÄLSA Werlabs lanserar nytt klimakteriepaket för att stödja kvinnors hälsa i unikt samarbete med Womni

Werlabs lanserar nytt klimakteriepaket för att stödja kvinnors hälsa i unikt samarbete med Womni

Publicerat av: Redaktionen

Werlabs lanserar nu ett samarbete med den digitala plattformen Womni för att stödja kvinnor som upplever utmaningar i samband med klimakteriet.

”Vi vill ge alla kvinnor förutsättningar till bättre hälsa under denna fas i livet genom kunskap, stöd och rätt vård”, säger Werlabs VD Henrik Forsberg.

Werlabs klimakteriepaket riktar sig till kvinnor i åldrarna 40-60+ år och inkluderar en omfattande provtagning som analyserar viktiga hormoner och andra biomarkörer i blodet för att ge en djupgående förståelse för kvinnans hälsa under denna fas i livet.

Varje kvinna som använder det nya klimakteriepaketet får också tillgång till digital specialistrådgivning hos Womni med individuell behandling av vårdpersonal med specialutbildning inom klimakteriet. “Att varje kvinna som använder klimakteriepaketet får tillgång till skräddarsydda råd och stöd från experter är viktigt för att kvinnan ska känna sig informerad och veta hur hon kan påverka sitt mående under den här tiden i livet”, säger Naomi Flamholc, Chefsläkare för Womni.

Werlabs lanserar nytt klimakteriepaket för att stödja kvinnors hälsa i unikt samarbete med WomniKlimakteriet är en naturlig fas i en kvinnas liv, där de hormonella förändringarna kan leda till en rad oönskade och utmanande symtom som vallningar och svettningar, sömnstörningar, hud- och slemhinneförändringar samt humörsvängningar och oönskad viktuppgång eller kroppsförändringar. För många kvinnor kan dessa symtom upplevas överväldigande och påverka livskvaliteten negativt. ”Vi är stolta över att kunna erbjuda detta innovativa och prisvärda klimakteriepaket till kvinnor runt om i landet”, säger Henrik Forsberg, VD för Werlabs.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>