Kalibrering av 214 givare på sjukhus
Hem TEKNIK Kalibrering av 214 givare på sjukhus

Kalibrering av 214 givare på sjukhus

Publicerat av: Redaktionen

Det tog våra fyra fältkalibreringstekniker fyra dagar att göra jobbet.

Efter många timmars genomgång av rådata blev jämförelsemätningen av givare på Lunds Universitetssjukhus nyligen avklarad.

Det omfattande kalibreringsuppdraget genomfördes på två avdelningar med ytterst noggrant kontrollerade labb-, kyl- och frysmiljöer med temperaturer ända ner till –150 °C.

Kalibreringen ger sjukhuspersonalen kunskap om de ”rätta” temperaturerna i bland annat kylar och frysar där prover förvaras.

Kalibrering av 214 givare på sjukhus

Fältkalibrering är en perfekt lösning om du av olika skäl är förhindrad att skicka i väg din mätutrustning för kalibrering i vårt labb. I stället kalibrerar vi loggrar och givare på plats hos dig. Klicka på länken nedan för att läsa om de mätstorheter vi kalibrerar i fält, vilka metoder vi använder oss av och hur en fältkalibrering går till.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>