Getinges nya laboratorieautoklav Lancer LSS erbjuder oöverträffad effektivitet och intuitiv kontroll
Hem TEKNIK Getinges nya laboratorieautoklav Lancer LSS erbjuder oöverträffad effektivitet och intuitiv kontroll

Getinges nya laboratorieautoklav Lancer LSS erbjuder oöverträffad effektivitet och intuitiv kontroll

Publicerat av: Redaktionen

Idag introducerar Getinge Lancer LSS, en innovativ laboratorieautoklav där avancerad teknik möter förfinad design.

 Det toppmoderna uppkopplings- och styrsystemet säkerställer dataintegritet, stödjer robust rapportering och möjliggör proaktivt underhåll.

Med funktioner som energisparande genom ECO-läge, minskad vattenförbrukning och schemaläggningsmöjligheter är Lancer LSS designad för att optimera prestanda och minimera miljöpåverkan för applikationer för laboratoriesterilisering.

I moderna laboratorier är behovet av effektiv, pålitlig och kostnadseffektiv desinfektion av laboratorieinstrument avgörande. Getinges nya autoklav Lancer LSS är noggrant utformad för att möta dessa behov, med en robust konstruktion som lovar hög användning och låg total ägandekostnad.

Getinges nya laboratorieautoklav Lancer LSS erbjuder oöverträffad effektivitet och intuitiv kontroll

”Lancer LSS är inte bara en autoklav, utan en harmonisk integration av avancerad teknik och användarvänlig design. Dess förprogrammerade och anpassningsbara steriliseringscykler tillgodoser en mängd olika lasttyper, vilket säkerställer flexibilitet utan att kompromissa med effektiviteten. Ett intuitivt människa-maskin-gränssnitt (HMI) förenklar driften, minskar mänskliga fel och främjar ett effektivt arbetsflöde,” säger Joakim Larsson, Life Science Sterilization Product Line Manager på Getinge.

Vad som utmärker Lancer LSS är den uppkopplade mjukvaruplattformen, en funktion som höjer dataintegritet, stödjer robust rapportering och möjliggör proaktivt underhåll. Varje steriliseringsprocess övervakas och valideras kontinuerligt, vilket säkerställer tillförlitliga, upprepningsbara resultat som är fullt dokumenterade och följer rådande regelverk.

”Designen av Lancer LSS är ett bevis på Getinges engagemang för kvalitet och innovation. Den stora kammaren maximerar användningen, medan den automatiska vertikala dörren förbättrar ergonomin. Med den valbara integrerade ånggeneratorn är Lancer LSS anpassningsbar till anläggningar med eller utan tillgänglig ånga,” förklarar Joakim.

Tillbehör som ett invändigt rack, kompletterande hylla och transportvagnar är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och användarvänlighet. En höjdjusterbar vagn är designad med ergonomi i åtanke, vilket gör lastnings- och lossningsprocessen smidig.

Lancer LSS erbjuder oöverträffad drifttid, effektivitet och intuitiv kontroll.

”Det handlar inte bara om sterilisering; utan om att höja hela arbetsflödet för att säkerställa att ett laboratorium toppresterar när det kommer till effektivitet och tillförlitlighet, med minskad miljöpåverkan,” avslutar Joakim.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>