Medalla Lanserar Löneinformation för Vården
Hem APP Medalla lanserar löneinformation för vården

Medalla lanserar löneinformation för vården

Publicerat av: Redaktionen

Medalla, den ledande sociala appen för vårdpersonal tar ytterligare ett steg i sin ambition att ge vårdpersonal tillförlitlig information om arbetsplatser runt om i Sverige.

Genom att samla in och analysera lönedata från ett brett spektrum av arbetsplatser – primärvård, sjukhus och specialistmottagningar över hela landet – kan nu Medalla ge en detaljerad bild över lönesituationen i vården.

Den insamlade datan gör det enkelt för användare att hitta relevant information baserad på olika kriterier som yrkesområde, ålder, arbetsplats och arbetsform.
Medalla Lanserar Löneinformation för Vården

Pauliina Ikonen Victorsson Medgrundare och VD för Medalla

I takt med att närmare en miljon anställda inom vård- och omsorg står inför löneförhandlingar denna vår, blir tillgängliggörandet av löneinformationen särskild relevant. Medallas mål är att stötta vårdpersonalen i deras strävan efter rättvisa och konkurrenskraftiga löner. Medalla hoppas att även chefer tar hjälp av den analyserade löneinformationen för att bilda sig en referensram för lönesättning.

Funktionen ”Inblick” är en annan viktig del av appen, som låter ”ambassadörer” på arbetsplatser dela med sig av sina erfarenheter om sin arbetsmiljö, vilket bidrar till att lyfta fram och synliggöra arbetsplatser som är särskilt uppskattade.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>