Pharmacolog erhåller två DrugLog order för installation på välrenommerade sjukhus i Europa.
Hem MEDICINTEKNIK Pharmacolog erhåller två DrugLog order för installation på välrenommerade sjukhus i Europa

Pharmacolog erhåller två DrugLog order för installation på välrenommerade sjukhus i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Pharmacolog har erhållit order på DrugLog system för kvalitetskontroll av läkemedelsberedningar till ytterligare 2 sjukhus i Nederländerna och Spanien.

En DrugLog order har lagts av Pharmacologs distributör Added Pharma på uppdrag av The Netherlands Cancer Institute, ett av världens mest heltäckande cancercentrum, i Amsterdam.

Pharmacolog erhåller två DrugLog order för installation på välrenommerade sjukhus i Europa.Dessutom har B. Braun Medical Spain beställt ett komplett DrugLog system för installation på Hospital de A Coruña, ett av de största sjukhusen i Galicien. DrugLog systemen kommer att användas för kvalitetskontroll av beredda injicerbara läkemedel som en kritisk faktor för att följa ’good manufacturing process’ för beredda injicerbara läkemedel.

Lars Gusch, VD för Pharmacolog kommenterar: ”Vi är mycket glada över att se det fortsatta intresset för Pharmacologs lösningar som en nyckelkomponent i dokumentationen av läkemedelshanteringsprocessen och en viktig faktor för full spårbarhet inom hela behandlingsprocessen.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>