TUI Blue lanserar professionell träningsvideoserie
Hem LIVSSTIL TUI Blue lanserar professionell träningsvideoserie

TUI Blue lanserar professionell träningsvideoserie

Publicerat av: Redaktionen

När slutet av januari närmar sig och nyårslöftena börjar vackla kan det vara välbehövligt med lite extra träningsmotivation.

Därför lanserar hotellkedjan TUI Blue nu sin nya träningsvideoserien ”be BLUEf!t” på YouTube för att inspirera människor att uppnå sina träningsmål.

be BLUEf!t-serien har utvecklats av professionella träningsexperter från TUI Groups globala hotellkedja TUI Blue och i serien avslöjar de sina bästa träningsråd för att injicera drivkraft i vilken hemträningssession som helst.

– BLUEf!t handlar om det holistiska synsättet på hälsa och träning som vi erbjuder på våra hotell, inklusive ett varierat utbud av klasser och träningspass. De starka registreringssiffrorna vi ser i vår BLUE-app visar att vårt program är mycket populärt bland våra gäster, men med ”be BLUEf!t”-videorna kan nu alla få insikter från våra träningsproffs, säger Artur Gerber, vd för TUI Blue.

”be BLUEf!t”-videorna är helt gratis och finns tillgängliga i TUI Blues sociala mediekanaler, och två nya träningspass läggs till varje vecka. Varje träningspass äger rum mot den unika bakgrunden av TUI Blue Nam Hoi An i Vietnam och ger en semesteratmosfär till träningsupplevelsen.

Serien erbjuder en balanserad mix av träningsrutiner, från styrketräning och kardioövningar till flexibilitets- och balansförbättrande pass. Tittarna kan se fram emot totalt 20 professionella videor, som kommer att publiceras löpande fram till mitten av mars 2024. Serien presenterar instruktörerna Lars Löwe och Armin Kanani, som kommer att berika varje träningspass med sin individuella stil och motiverande insikter.

TUI Blue lanserar professionell träningsvideoserie– Många hotellgäster vill ta med sig sin semestermotivation hem och fortsätta sin träning. Vi tror att vi alla har möjlighet att hålla oss i form och vara hälsosamma i vår vardag också. Med denna omfattande träningsvideoserie strävar vi efter att hjälpa våra gäster att uppnå sina mål, säger Lars Löwe, Corporate BLUEf!t Manager på TUI Blue.

Du hittar spellistan för ”be BLUEf!t”-videorna på YouTube.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>