Atea vinner ramavtal med fyra myndigheter
Hem PARTNERZONEATEA Atea vinner ramavtal med fyra myndigheter

Atea vinner ramavtal med fyra myndigheter

Publicerat av: Redaktionen

Atea Sverige meddelar att man tecknat ett nytt ramavtal med Läkemedelsverket, Sveriges geologiska undersökning (SGU), Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) och Livsmedelsverket.

Ramavtalets värde uppgår till totalt 610 miljoner kronor över maximalt fyra år.

Atea är ett av fyra utvalda bolag som kommer att leverera it-konsulttjänster som svarar på verksamheternas it-behov.

Ateas huvudsakliga fokus inom ramen för avtalet kommer ligga på strategiskt samarbete som skapar nytta och mervärde för både myndigheterna och slutanvändarna.

– Digitaliseringsviljan inom Myndighetssverige är fortsatt stor och vi är glada att bli utvalda att stötta några av våra viktigaste myndigheter med vår expertis och erfarenhet, säger Joakim Wellmar, Regionchef på Atea Sverige.

Atea vinner ramavtal med fyra myndigheter

Joakim Wellmar, regionchef för Stockholm på Atea

Atea etablerade kontor i Uppsala redan 2006 och har i dag en stor konsultbas i regionen, där verksamheterna har sina huvudkontor.

– Digitaliseringen har potential att lösa många samhällsutmaningar framåt. Samtidigt har Atea ett viktigt ansvar när det kommer till att stötta offentlig sektor på digitaliseringsresan och möta våra kunder på plats där de verkar för att kunna göra riktig skillnad, säger Joakim Wellmar.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>