Elexir Pharma lanserar nyhet för ett underliv i balans
Hem UNDERSÖKNING Elexir Pharma lanserar nyhet för ett underliv i balans

Elexir Pharma lanserar nyhet för ett underliv i balans

Publicerat av: Redaktionen

Nya siffror visar att nästan 8 av 10 kvinnor i Sverige någon gång har upplevt underlivsbesvär*.

Nu lanserar Elexir Pharma ”Happy Vagina” (HA-PY) – ett kosttillskott som stödjer vaginal hälsa, bidrar till rätt pH-balans, normala slemhinnor och hälsosamma urinvägar.

 De flesta kvinnor drabbas någon gång i livet av underlivsrelaterade besvär.

En ny undersökning genomförd av Verian på uppdrag av Elexir Pharma visar att nästan 8 av 10 kvinnor upplevt underlivsbesvär. Den nya produkten HA-PY är framtagen för att stötta balansen i underlivet.

– Vi gör kosttillskott för hela livet, men har också som ambition att göra kosttillskott för hela kroppen. Vi ser att väldigt många kvinnor lider av underlivsproblem och därför är vi glada att kunna möta våra konsumenter med denna produkt. Alla kvinnor förtjänar att få bibehålla ett underliv i balans, säger Frida Asp, vd på Elexir Pharma.

Elexir Pharma lanserar nyhet för ett underliv i balansHA-PY innehåller bland annat 12 miljarder mjölksyrebakterier från sju olika stammar. Den innehåller även biotin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, zink som bidrar till normal syra- basbalans, Dong Quai som bidrar till att upprätthålla kvinnors vaginala hälsa och gullris som hjälper till att upprätthålla hälsosamma urinvägar.

HA-PY finns att köpa på elexirpharma.se för 299 kronor, och från och med den 17 juni hos återförsäljare.

Tre tongivande ingredienser i HA-PY
  • Biotin bidrar till att behålla normala slemhinnor, vilket är viktigt för att bibehålla en glad och hälsosam vagina.
  • Dong Quai är en ört som traditionellt använts för att stötta kvinnors hälsa, och speciellt vaginal hälsa, under alla skeden i livet inklusive menstruation och under övergångsåldern.
  • Mjölksyrebakterier från sju olika stammar speciellt anpassade för kvinnors hälsa.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>