Kronans Apotek lanserar sitt minsta och mest tillgängliga apotek
Hem APP Kronans Apotek lanserar nu sitt minsta och mest tillgängliga apotek

Kronans Apotek lanserar nu sitt minsta och mest tillgängliga apotek

Publicerat av: Redaktionen

Kronans Apotek lanserar sitt minsta och mest tillgängliga apotek hittills – en helt ny uppdaterad app som nu ger kunderna tillgång till hela sortimentet och gör det enkelt att hantera apoteksärenden direkt i mobilen.

Det man inte har i huvudet får man ha i fickan – appen skickar påminnelser och hjälper dig att komma ihåg när det är dags att förnya recept och fullmakter!

Kronans Apotek lanserar sitt minsta och mest tillgängliga apotekHela sortimentet i din ficka

Med Kronans Apoteks uppdaterade app får du nu tillgång till hela egenvårdssortimentet från kronansapotek.se, vilket gör det enkelt att genomföra samtliga inköp av produkter vid ett och samma tillfälle. Du får även tillgång till aktuella erbjudanden direkt i appen. Oavsett om du är hemma eller på språng, har du alltid ditt apotek nära till hands när du behöver det.

Har mitt recept kommit in?

En av våra vanligaste frågor är: Har mitt recept kommit in? Nu kan du själv enkelt se i appen när ditt recept har kommit in och påminnelser aktiveras automatiskt för att du inte ska missa någonting viktigt, som att förnya recept. Nu kan du ta med dig Kronans Apotek var du än går hantera dina receptärenden från din ficka – för dig själv, familjen eller personer du har fullmakt för.

Övriga funktioner i appen

Precis som tidigare kan du även få och ge fullmakter, få påminnelser och se aktuellt lagersaldo i apoteken i appen. Vill du läsa mer om vilka fler funktioner du hittar i appen, kan du läsa mer på kronansapotek.se

Hämta appen direkt till telefon eller surfplatta för en bekvämare vardag och bättre kontroll över din egen och din familjs hälsa. Du hittar den i Google Play och App Store.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>