CAB Healthcare AB stärker nordisk närvaro genom avtal med Gjensidige i Norge, Sverige och Danmark
Hem TEKNIK CAB Healthcare AB stärker nordisk närvaro genom avtal med Gjensidige i Norge, Sverige och Danmark

CAB Healthcare AB stärker nordisk närvaro genom avtal med Gjensidige i Norge, Sverige och Danmark

Publicerat av: Redaktionen

CAB Healthcare AB och försäkringsbolaget Gjensidige har tecknat ett avtal som innebär att Gjensidige kommer att använda plattformarna Kuralink och DigiCare för förmedling av privata hälso- och sjukvårdsärenden i Danmark och Norge. Gjensidige använder sedan tidigare Kuralink i Sverige.

Marco Oliver Deutsch, Group Procurement Manager – Health Services;
”Vi ser fram emot ett Nordiskt samarbete tillsammans med CAB Healthcare. I vårt ständiga arbete med verksamhetsoptimering för hela vår Nordiska verksamhet, matchar CAB Healthcares produkter och strategi våra mål och ambitioner med att ytterligare stärka kundupplevelsen inom privat hälso- och sjukvårdsförsäkring.”
Stärkt position och Nordisk expansion

CAB Healthcare, marknadsledande i Sverige och Norge, tar nu ett stort steg mot en förstärkt position i Norden som leverantör av digitala lösningar för effektivisering av skadehantering och samarbete mellan vårdbeställare och vårdgivare. Avtalet med Gjensidige ökar marknadsandelen i Norge och Danmark ytterligare och bidrar till bredare nordisk expansion.

Tor Friman, VD för CAB Healthcare;

”Vi är mycket stolta över att Gjensidige har valt våra produkter för alla nordiska länder. Det är en tydlig bekräftelse på plattformarnas förmåga inom den privata hälso- och sjukvårdssektorn i Norden när det gäller att effektivisera skadehanteringsprocess och kommunikation mellan berörda parter.”

Smidig övergång för vårdplanerare och vårdgivare
CAB Healthcare AB stärker nordisk närvaro genom avtal med Gjensidige i Norge, Sverige och Danmark

Tor Friman, VD för CAB Healthcare

Implementeringsprojektet är redan igång och omfattar utveckling av integrationer och systemkonfiguration för att möta Gjensidiges specifika behov på nordisk nivå. CAB Healthcare kommer vid övergång från befintliga system säkerställa en smidig process för vårdplanerare och vårdgivare, med målet att så snart som möjligt stärka den övergripande effektiviteten i förmedling av hälso- och sjukvårdsrelaterade ärenden.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>