ChemoTech gör framsteg genom att erhålla patentskydd för två viktiga patent i Indien
Hem NYHETERCANCERVÅRD ChemoTech gör framsteg genom att erhålla patentskydd för två viktiga patent i Indien

ChemoTech gör framsteg genom att erhålla patentskydd för två viktiga patent i Indien

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTech AB meddelar idag att bolaget har beviljats två betydande patentgodkännanden av The Patent Office, Government of India.

Detta innebär att det inte kommer att finnas något krav på att delta i offentliga upphandlingar.

I stället kommer en förenklad upphandlingsprocess att ske.

Patentverket i Indien har godkänt ytterligare två av Bolagets patentansökningar. Det nu beviljade patentet är ett skydd för den egenutvecklade TSE-teknologin, specifikt skapandet av dynamiska pulser, samt de speciellt utformade behandlings-kiten och den unika proben. Skyddet sträcker sig till 2038.

ChemoTech gör framsteg genom att erhålla patentskydd för två viktiga patent i IndienDet markerar också en betydande milstolpe i ChemoTechs uppdrag att bredda cancerbehandlingen, särskilt i Indien, genom att öka tillgängligheten till vår toppmoderna teknologi.

”Godkännandet av dessa patent ger oss nu rättsligt skydd mot alla typer av intrångsförsök i Indien. Som den enda leverantören av TSE-teknologin i Indien är vi undantagna från att delta i offentliga upphandlingar, vilket effektiviserar och påskyndar försäljningsprocessen avsevärt.” säger Mohan Frick, VD för Scandinavian ChemoTech

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>