Dedicare får förnyat förtroende att leverera läkare till samtliga sjukhus i Norge
Hem HÄLSA Dedicare får förnyat förtroende att leverera läkare till samtliga sjukhus i Norge

Dedicare får förnyat förtroende att leverera läkare till samtliga sjukhus i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Dedicare får förnyat förtroende att leverera läkare, specialistläkare, psykologer och annan vårdpersonal till alla sjukhus i samtliga regioner i Norge.

Det står klart efter vårens upphandling som genomförts av Sykehusinnkjøp.

I det nya ramavtalet är Dedicare leverantör till samtliga regioner vilket är en utökning jämfört med nuvarande avtal.

Dedicare får förnyat förtroende att leverera läkare till samtliga sjukhus i Norge

Det nya avtalet är uppdelat i sju olika delområden avseende yrkeskategori med fyra till åtta leverantörer i varje. Dedicare är antagen som leverantör i fem av sex delområden. Dedicare blev inte antagen som leverantör inom Radiologi, vilket är ett delområde Dedicare aldrig har levererat inom. I det sista delområdet kommer tilldelning under denna vecka. Dedicare uppskattas omsätta 80 – 100 MSEK per år på det nya avtalet, som löper i två år med förlängningsmöjlighet på ytterligare två år.

-Vi är mycket glada och stolta över att få fortsätta och även utöka vårt viktiga arbete med att leverera läkare, specialistläkare, psykologer och annan vårdpersonal till sjukhusen i Norge, säger Bård Kristiansen VD Dedicare Norge.

Nu löper först en karensperiod till 2024-07-01. Under karensperioden kan upphandlingen överklagas. Ramavtal tecknas när karensperioden löpt ut.

Dedicare fortsätter att leverera på befintligt avtal till dess att det nya avtalet träder i kraft 2024-10-01.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>