Ny föreläsning: om att leva nära någon som har självmordstankar
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Ny föreläsning: om att leva nära någon som har självmordstankar

Ny föreläsning: om att leva nära någon som har självmordstankar

Publicerat av: Redaktionen

Den digitala kunskapsguiden för vuxna anhöriga till personer med psykisk ohälsa erbjuder en ny föreläsning av Ullakarin Nyberg, psykiater och suicidforskare.

Ny föreläsning: om att leva nära någon som har självmordstankar

Föreläsningen Att leva nära någon som har självmordstankar fokuserar på den svåra situationen att vara anhörig till någon med självmordstankar.

Ullakarin delar med sig av insikter om hur det är att leva med självmordstankar och hur anhöriga kan vara ett stöd.

Föreläsningen belyser även de utmanande samtalen som kan uppstå och betonar att de kanske inte behöver vara lika svåra som de verkar.

 

Se hela föreläsningen

Ullakarin Nyberg är känd för sitt arbete inom suicidprevention och är aktiv inom media samt författare till flera böcker. Föreläsningen är en del av hennes engagemang för att öka medvetenheten och stödet för dem som är nära personer med psykisk ohälsa.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>