Doctrin välkomnar Carola Lemne som rådgivare
Hem HÄLSA Doctrin välkomnar Carola Lemne som rådgivare

Doctrin välkomnar Carola Lemne som rådgivare

Publicerat av: Redaktionen

Doctrin meddelar idag att Carola Lemne tillträder som rådgivare till bolaget.

Som läkare och namnkunnig ledare inom hälso-och sjukvårdsektorn i Sverige tillför Carola Lemne omfattande erfarenhet och expertis till Doctrin.

Carola Lemne kommer tidigare från roller som VD på Danderyds Sjukhus, Praktikertjänst och Svenskt Näringsliv samt styrelseledamot för Apoteket, Meda AB, Investor med flera.

Med en imponerande meritlista av strategiska initiativ, understryker Lemnes utnämning Doctrins engagemang för innovation och excellens inom hälso– och sjukvårdsteknik.

”Vi är stolta och glada över att få välkomna Carola Lemne till Doctrin,” säger Staffan Lindstrand, styrelseordförande för Doctrin. ”Hennes erfarenhet och insikter från svenskt näringsliv i allmänhet och svensk sjukvård i synnerhet kommer att vara en stor tillgång i Doctrins arbete att fortsätta bygga vårt erbjudande och radikalt förbättra vården både för patienter och vårdgivare.”

“Vi har byggt vår plattform tillsammans med Nordens största vårdgivare och är noga med att erbjuda en produkt som skapar värde i vardagen i vården, både för medarbetare och för patienter. Att Carola Lemne väljer att kliva in som rådgivare ser jag som ett kvitto på att vi har byggt en organisation och en produkt som är trovärdig och långsiktigt värdeskapande för hälso- och sjukvården”, säger Anna-Karin Edstedt Bonamy, VD på Doctrin.

Doctrin välkomnar Carola Lemne som rådgivare

Carola Lemne rådgivare, Doctrin

”Det finns stora möjligheter för och behov av att effektivisera och utveckla vården för att nå bättre resultat för både patienter och vårdgivare. Jag tycker Doctrins plattform har en spännande potential att vara en värdefull del av den nödvändiga utvecklingen.”säger Carola Lemne.

Carola Lemne tillträder som rådgivare till bolaget under april.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>