Firar fem år som spelfri – behandlingsklient berättar om känslan
Hem HÄLSA Firar fem år som spelfri – behandlingsklient berättar om känslan

Firar fem år som spelfri – behandlingsklient berättar om känslan

Publicerat av: Redaktionen

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en behandlingsklient som firar fem års spelfrihet och beskriver känslan så här:

”Det som i början kändes som en uppförsbacke som aldrig skulle ta slut, har nu förvandlats till ett helt harmoniskt och balanserat liv där jag trivs med både mig själv och min omgivning. Att kunna se på sport och njuta av matchernas charm utan massa tankar på vad oddsen är, att kunna ha en fungerande delad ekonomi med min partner och slippa lögner i vardagen gör livet både enklare och roligare att leva.

Tänkte bara på det häromdagen hur skönt det är att slippa gömma sig bakom en fasad som inte stämmer och vara livrädd för att bli påkommen dygnet runt. Jag försökte i många år kontrollera mitt spelande och ville alltid klara upp det på egen hand. Vändningen kom när jag blev konfronterad och tvingades berätta sanningen för min familj. Först då kunde jag ge upp på riktigt och inse att jag behöver hjälp.

Firar fem år som spelfri – behandlingsklient berättar om känslanAtt jag idag firar fem år utan spel är otroligt, hade aldrig klarat detta utan alla verktyg jag fått med mig från min behandling. Min bästa livlina idag är alla personer jag träffar och lärt känna på de självhjälpsgrupper jag går på regelbundet.

Så stort tack till Spelfriheten, Spelberoendes Riksförbund och Gamblers Anonymous.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>