Ny webbplats ger stöd för AI i socialtjänsten
Hem NYHETERIT-LÖSNING Svenska Offspring Biosciences och Flagship Biosciences ingår partnerskap – erbjuder en komplett portfölj med tjänster för utveckling av analysmetoder från identifiering av targets till companion diagnostics

Svenska Offspring Biosciences och Flagship Biosciences ingår partnerskap – erbjuder en komplett portfölj med tjänster för utveckling av analysmetoder från identifiering av targets till companion diagnostics

Publicerat av: Redaktionen

Flagship Biosciences, ett ledande företag inom spatial biology och tjänster för utveckling av metoder för analys av biomarkörer och Offspring Biosciences, som utvecklar innovativa metoder för prekliniska biomarköranalyser, tillkännagav idag starten av ett strategiskt partnerskap.

Samverkan syftar till att ytterligare driva på utvecklingen av precisionsläkemedel genom att erbjuda en komplett portfölj av tjänster inom biomarköranalys som omfattar hela kedjan från identifiering av läkemedelstargets till utveckling av companion diagnostics.

Partnerskapet ger båda företagen möjlighet att ömsesidigt dra nytta av varandras expertis inom preklinisk utveckling och kliniska prövningar och därmed erbjuda sina respektive kunder inom läkemedelsutveckling en helhetslösning på såväl den nordamerikanska som den europeiska marknaden.
Ny webbplats ger stöd för AI i socialtjänsten

Flagship Biosciences VD, Trevor Johnson

”Vi är mycket glada över att samarbeta med teamet av experter hos Offspring”, säger Flagship Biosciences VD, Trevor Johnson. ”Med deras stora erfarenhet av att utveckla innovativa lösningar för biomarköranalys är vi övertygade om att våra kombinerade erbjudanden utgör en unik och värdefull kombination av utvecklingstjänster inom translationell och klinisk läkemedelsutveckling för våra kunder.”

”Flagship Biosciences och Offspring Biosciences kommer tillsammans att tillhandahålla ett sömlöst och omfattande utbud av prekliniska och kliniska tjänster, vilket ger våra kunder möjlighet att påskynda läkemedelsutvecklingen och tidigare erbjuda livräddande behandlingar till patienter”, säger Anders Dahlstrand, VD för Offspring Biosciences.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>