Helena Ståhl föreslås som chef för omsorgsförvaltningen
Hem ÄLDREOMSORG Helena Ståhl föreslås som chef för omsorgsförvaltningen

Helena Ståhl föreslås som chef för omsorgsförvaltningen

Publicerat av: Redaktionen

Helena Ståhl föreslås bli förvaltningschef för omsorgsförvaltningen den 1 september.

Hon kommer närmast från en tjänst som chef för förvaltningen hälsa och omsorg i Osby kommun.

Helena Ståhl är utbildad sjuksköterska och har gedigen erfarenhet från kommunal vård och omsorg.

Hon har sedan 1998 haft olika chefsuppdrag i Osby kommun och har bland annat arbetat tretton år som förvaltningschef. Hennes nuvarande uppdrag är som chef över förvaltningen hälsa och omsorg, som omfattar äldreomsorg, kommunal primärvård, socialpsykiatri och funktionsstöd.

Helena Ståhl föreslås som chef för omsorgsförvaltningen

Helena Ståhl föreslås bli förvaltningschef för omsorgsförvaltningen

– Vi är mycket glada och nöjda med rekryteringen av Helena Ståhl som chef över omsorgsförvaltningen. Helena är en kompetent, tydlig och omtyckt ledare med gedigen erfarenhet av förvaltningens verksamhetsområde. Helena kommer att vara ett värdefullt tillskott till kommunens och förvaltningens fortsatta utveckling, säger Camilla Palm (M), kommunstyrelsens ordförande.

Helena Ståhl bor i Kristianstad och ser fram emot att leda och utveckla en verksamhet som gör skillnad för kommunens medborgare.

–Jag ser verkligen framemot mitt uppdrag som förvaltningschef i Kristianstads kommun. Jag hoppas att mitt tydliga ledarskap som bygger på delaktighet och tillit ska bana väg för en god och kvalitativ omsorgsverksamhet, både för dagens behov och framtidens utmaningar. Min drivkraft bottnar i en stark ambition att göra skillnad varje dag för dem vi är till för, säger Helena Ståhl.

Den formella anställningen av Helena Ståhl kan göras först efter godkänd säkerhetsprövning.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>