Multi4 Medical tilldelas 200 000 kr i bidrag för revolutionerande cancerbehandling
Hem MEDICINTEKNIK Multi4 Medical tilldelas 200 000 kr i bidrag för revolutionerande cancerbehandling

Multi4 Medical tilldelas 200 000 kr i bidrag för revolutionerande cancerbehandling

Publicerat av: Redaktionen

Multi4 Medical, ett ledande företag inom behandling av cancer, har beviljats ett bidrag på 200 000 kr från Medtech4Health och Vinnova.

Bidraget kommer att stärka företagets arbete med att utveckla sin banbrytande teknik för att behandla cancer på vakna patienter endoskopiskt i öppenvård.

”Vi är hedrade över att få detta erkännande och stöd från Medtech4Health och Vinnova”, säger Miden Melle-Hannah, VD på Multi4 Medical. ”Bidraget stärker oss i vårt fortsatta arbete med att revolutionera cancervården genom vår unika behandlingsmetod.”

Multi4 Medical har utvecklat en helt ny teknik som gör det möjligt att behandla cancer på en vaken patient endoskopiskt i öppenvård. Cancerpatienterna behöver inte vänta i flera veckor på cancerbehandling på sjukhuset i en steril operationssal med sövning, utan kan istället behandlas med Multi4s metod direkt när man påvisat cancern vid en kontroll på en vanlig mottagning.

Multi4 Medical tilldelas 200 000 kr i bidrag för revolutionerande cancerbehandling”Medtech4Health arbetar för att fler medicintekniska lösningar ska komma vårdpersonal och patienter till nytta. Multi4 Medicals revolutionerande behandlingsmetod är ett utmärkt exempel på hur innovativ medicinteknik kan förändra och förbättra vården”, säger Anna Lefevre Skjöldebrand, programchef på Medtech4Health.

Bidraget från Medtech4Health och Vinnova kommer att användas för det regulatoriska arbetet inför CE-märkning av Multi4 Medicals banbrytande teknik.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>