Spring Boost – en utmaning för kropp och själ
Hem NYHETERE-HÄLSA Spring Boost – en utmaning för kropp och själ

Spring Boost – en utmaning för kropp och själ

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 april startar Yogobes onlineutmaning Spring Boost.

Under sex veckor får deltagarna möta våren med ny energi och boosta sig själva på alla plan genom träning, yoga, återhämtning och inspirerande kunskap om kost.

Årets Spring Boost guidas av de tre inspiratörerna Jovanna Stolt, Jenny Ström och Johanna Alvin som bidrar med expertis och härliga klasser.

Vårens återkomst är en höjdpunkt på året, men ibland kan det ta ett tag innan kropp och själ kommer i fas med dess sprudlande energi. Utmaningen Spring Boost ger skjuts på vägen! Det är en ta-det-du-behöver-utmaning, för att möta sig själv i de behov man har, fylla på sina energidepåer och känna vårpepp!

Spring Boost tar med deltagarna på en resa genom kroppen där alla, oavsett tidigare träningserfarenhet, får möjlighet att utmana sig själva på olika sätt – varje vecka är fylld med inspiration, kunskap och guidning som hjälper till på vägen mot att ge sig själv mer av det man mår riktigt bra av.

Erfarna inspiratörer ger guidning och expertis

En nyhet för i år att Spring Boost guidas av tre inspiratörer som bidrar med expertis, onlineklasser och klasser LIVE-online inom träning, yoga och återhämtning.

Jovanna Stolt är leg. sjukgymnast, personlig tränare, yoga-och compassionlärare med inriktning mot mental hälsa och är utmaningens träninginspiratör. Yogainspiratör är Jenny Ström som är yogalärare, personlig tränare och författare till boken Sjukt Frisk, där hon beskriver sin resa från krasch och diagnosen MS till att med hjälp av yoga och träning hitta tillbaka till ett liv i balans. Spring Boosts inspiratör inom återhämtning är yogaläraren Johanna Alvin, som är specialiserad inom meditationsformen Yoga Nidra och skapare av konceptet Ett långsammare liv, som uppmanar till att låta återhämtning och vila får ta större plats i livet. Hon är även författare till Sovyoga, med fokus på återhämtning och sömn för barn.

Dessutom delar Yogobes leg. dietist Elin Karnstedt med sig av kunskap kring kost och inspirerande och näringsrika recept varje vecka.

Att delta i och fullfölja en utmaning kan bidra till hållbar förändring

Spring Boost är en individuell utmaning, men kan också vara en fin utmaning att dela tillsammans med vänner eller kollegor, för att tillsammans möta våren med ny energi. Till utmaningen hör också en Facebook-grupp där deltagarna kan dela med sig av sin resa och peppa varandra.

– Den bästa träningen är den som blir av! Av erfarenhet vet vi att delta i, och fullfölja en utmaning, ofta leder till en bestående förändring och nya vanor. Spring Boost ger inspiration och motivation att fortsätta fylla på med rörelse och återhämtning på ett sätt som gör att boosten och träningsglädjen lever vidare inom deltagarna bortom dessa sex veckor, säger Anna Reynold, en av Yogobes grundare.

Spring Boost – en utmaning för kropp och själ

Redan den 27 mars smygstartar Spring Boost med en LIVE-klass där deltagarna får möta årets inspiratörer och en förhandsvisning av utmaningens upplägg, samt en demonstration av hur man navigerar den.

– Spring Boost är verkligen en utmaning för att hitta glädjen i att ta hand om sig själv, så vi hoppas att många hakar på, avslutar Anna Reynold.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>