Ny order erhållen för Bolagets innovativa TSE-behandlingsteknologi för cancer
Hem NYHETERCANCERVÅRD Ny order erhållen för Bolagets innovativa TSE-behandlingsteknologi för cancer

Ny order erhållen för Bolagets innovativa TSE-behandlingsteknologi för cancer

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTechs Animal Care-division har fått en order på 30 000 USD från en av sina största kunder i USA.

Beställningen avser ytterligare ett vetIQure TSE-system (Tumörspecifik Elektroporation), en innovativ och minimalt invasiv behandling för olika typer av cancer hos djur.

På mindre än ett år har Animal Care-divisionen fått order på fem vetIQure TSE-system och flertalet behandlings-kit från kunden.

vetIQure TSE-systemet är en patenterad lösning utformad för att förbättra kliniska resultat för veterinärer som behandlar cancer och är framtaget enbart för veterinärt bruk. Systemet ger veterinärerna en exakt och minimalt invasiv metod för att administrera kemoterapi direkt i fasta tumörer och hjälper till att maximera dess effekt samtidigt som den minimerar skador på omgivande frisk vävnad.

Denna tumörspecifika behandling är utvecklad för att minska riskerna för ablationer, förstörelse och stimulerar patientens eget immunsystem att attackera tumörcellerna, vilket kan leda till bättre resultat med färre biverkningar för djuren.

Ny order erhållen för Bolagets innovativa TSE-behandlingsteknologi för cancer”Vi är glada över att få ytterligare en order på vårt vetIQure TSE-system, speciellt från en så uppskattad kund”, säger Mohan Frick, VD för Scandinavian ChemoTech. ”Detta bekräftar ytterligare vår innovativa och skonsamma cancerbehandling. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med ledande veterinärgrupper för att göra denna livsförändrande teknologi tillgänglig för fler djur i behov av vård.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>