Sommarkul med aktiviteter från Piffl i Båstad
Hem NYHETERE-HÄLSA Sommarkul med aktiviteter från Piffl i Båstad

Sommarkul med aktiviteter från Piffl i Båstad

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns Piffl vid lekplatsen Gulstad i Båstad.

Boxen är fylld med sex stycken olika aktiviteter som kommer vara helt gratis att låna fram till och med midsommarhelgen, efter det kommer det kosta 10 kr i timmen.

Platser för lek och motion

I Båstad är Strandpromenaden ett väldigt populärt stråk som sträcker sig hela vägen in till Båstad hamn där många passerar varje dag. På vägen kan man hitta flera platser att aktivera sig för både stora och små. Det finns flera utegym, roliga lekplatser och många gröna ytor som är perfekta mötesplatser för lek, motion och upplevelser. Aktivitetsboxen från Piffl längs Strandpromenaden vid lekplatsen Gulstad kompletterar utbudet för Båstadborna och ger tillgång till mer lek och spontan aktivitet.

“Båstads kommun väljer att satsa på Piffl för att öka den spontana rörelsen i Båstad för alla, oavsett ålder. Piffl är ett väldigt smidigt sätt att tillgängliggöra aktiviteter för kommuninvånare, detta utan att varje enskild individ behöver köpa egen utrustning” säger Magnus Andersson, Fritidschef Båstads kommun

Sommarkul med aktiviteter från Piffl i BåstadGratis användning ska öka rörelse

I boxen kan man hitta klassiker som boule, kubb, ringspel och volleyboll men också nya aktiviteter som Kick-it och VOLI Paddel. Initiativet att göra det gratis att Piffla för användare fram till och med 23 juni ska bidra till ökad aktivitet och rörelse, vare sig man leker med barnen eller tävlar mot kollegorna på en AW.

En aktiv sommar med Piffl

Piffl är en aktivitetsbox och tjänst för sport och fritid som aktiverar våra uterum så som näridrottsplatser, parker och aktivitetsytor. Genom Piffls app får man tillgång till rosa aktivitetsboxar fyllda med sporter, utomhusspel och träningsredskap. I appen finns även en aktivitetskarta med utmarkerade platser där man kan utöva aktiv fritid. Exempelvis kan man hitta sitt närmaste utegym eller se vart fotbolls- och basketplaner finns.

Så här funkar det
  • Ladda ner Piffls app i App Store eller Google Play
  • Välj aktivitet
  • Spela
  • Lämna tillbaka
  • Kostnaden för att hyra aktiviteter från Piffl är mellan 0 och 10 kronor per timme. Det är gratis i Båstad fram till och med 23 juni.

Piffl finns på över 45 orter i Sverige, med över 120 boxar aktiva och 38500 personer aktiverade under 2023.

Läs mer om Piffl här

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>