Curest och Euro Accident ingår partnerskap för att erbjuda digital fysioterapi genom sjukvårdsförsäkring
Hem NYHETERE-HÄLSA Curest och Euro Accident ingår partnerskap för att erbjuda digital fysioterapi genom sjukvårdsförsäkring

Curest och Euro Accident ingår partnerskap för att erbjuda digital fysioterapi genom sjukvårdsförsäkring

Publicerat av: Redaktionen

Curest och försäkringsbolaget Euro Accident ingår i ett nytt partnerskap, vilket innebär att försäkringstagare erbjuds digital fysioterapi genom Euro Accidents Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess.

Tillsammans strävar bolagen efter att modernisera vården för att passa den digitala eran, genom att göra rehabilitering mer tillgänglig och skräddarsydd för individuella behov.

 Curest, medtechbolaget som erbjuder rehabilitering och fysioterapi via VR, ingår ett strategiskt partnerskap med försäkringsbolaget Euro Accident.

Partnerskapet syftar till att erbjuda digital fysioterapi genom Euro Accidents Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess, vilket möjliggör tillgång till specialistvård oavsett var de försäkrade befinner sig i landet.

”Vi är glada över att ingå ett partnerskap med Euro Accident för att kunna erbjuda Curest till deras försäkrade. Genom att kombinera vår unika metod med Euro Accidents omfattande utbud av försäkringstjänster kan vi tillsammans förändra vårdlandskapet och göra rehabiliteringen mer tillgänglig, skräddarsydd och högkvalitativ,” säger Emil Lilja, vd på Curest.

Partnerskapet innebär att Euro Accident fortsatt kan ligga i framkant inom att erbjuda digital vård. Bolaget ser positivt på samarbetet med Curest som en del av deras hållbarhetsarbete och långsiktiga strategi för att göra vården mer anpassad och tillgänglig. Genom samarbetet kan Euro Accident erbjuda högkvalitativ rehabilitering på distans via Curests unika metod inom digital fysioterapi. Det innebär också att Curest kan nå en bredare publik och ta ytterligare steg i visionen att tillgängliggöra och förbättra vården för många fler.

Curest och Euro Accident ingår partnerskap för att erbjuda digital fysioterapi genom sjukvårdsförsäkring

Curests vd Emil Lilja

”Vi är övertygade om att samarbetet med Curest kommer att ge våra försäkrade den bästa möjliga vården och rehabiliteringen, anpassad efter medicinska behov och preferenser. Möjligheten att utföra övningarna i hemmet, på jobbet eller där den försäkrade befinner sig ökar sannolikheten för att de faktiskt utförs, vilket medför att vi snabbare kan minska besvären för den drabbade och accelerera rehabiliteringen. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att säkerställa hög kvalitet och nöjdhet hos våra försäkrade,” säger Ulrika Lindberg, produktchef för Euro Accidents sjukvårdsförsäkring PrivatAccess.

Curest erbjuder en banbrytande metod inom digital rehabilitering och fysioterapi via VR. Den unika metoden möjliggör inte bara effektiv rehabilitering utan också precision och mätbarhet, samtidigt som allt sker på distans. Dessutom kan vårdplaner skräddarsys efter varje individs behov och förutsättningar.

Partnerskapet mellan Curest och Euro Accident är en del av en större strävan att modernisera vården och anpassa den till dagens digitala era. Genom kontinuerlig uppföljning och kvalitetssäkring kommer båda parter att arbeta för att säkerställa att försäkrade får rätt vård och den hjälp de behöver för att återhämta sig och må bra.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>