Ny rehabiliteringsklinik öppnar i Stockholm – Plan B Rehab
Hem TEKNIK Ny rehabiliteringsklinik öppnar i Stockholm – Plan B Rehab!

Ny rehabiliteringsklinik öppnar i Stockholm – Plan B Rehab!

Publicerat av: Redaktionen

Vi är glada att meddela öppningen av vår nya klinik, Plan B Rehab, belägen på Lästmarkargatan 10, 111 44 Stockholm.

Med målet att erbjuda högkvalitativ vård och skräddarsydd behandling, ser vi fram emot att hjälpa våra patienter att uppnå optimal hälsa och välmående.

Plan B Rehab är specialiserad på rehabilitering och har ett team av experter inom alla områden för fysiska besvär.

Oavsett om det handlar om akut smärtlindring, rehabilitering efter en skada, eller förebyggande vård, är vi här för att stödja dig på varje steg av din hälsoresa.

Ny rehabiliteringsklinik öppnar i Stockholm – Plan B RehabVår klinik är utrustad med modern teknologi och faciliteter för att säkerställa att vi kan erbjuda den bästa möjliga vården. Vi tror på en helhetssyn på hälsa, där vi inte bara behandlar symptomen, utan även adresserar de underliggande orsakerna till smärta och obehag. Genom en kombination av manuella tekniker, träning och rådgivning, strävar vi efter att förbättra din livskvalitet och funktion.

”Vår vision är att skapa en plats där patienter känner sig trygga och kan få den hjälp de behöver för att leva ett aktivt och smärtfritt liv,” säger terapeuterna på Plan B Rehab.

För att fira vår öppning erbjuder vi ett kostnadsfritt första besök under hela juni månad. Detta inkluderar en omfattande undersökning och en individuell behandlingsplan anpassad efter dina specifika behov.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>