Unilabs öppnar ny radiologimottagning i hjärtat av Stockholm
Hem NYHETERE-HÄLSA Unilabs öppnar ny radiologimottagning i hjärtat av Stockholm

Unilabs öppnar ny radiologimottagning i hjärtat av Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Unilabs, en ledande internationell leverantör av diagnostiktjänster, öppnar en ny radiologi- och mammografimottagning i centrum av Stockholm.

Den nya mottagningen heter Unilabs Klara Strand.

”Vi är mycket glada att över att öppna dörrarna till den här mottagningen,” sa Sanna Rydberg, General Manager för Unilabs Nordics. ”Unilabs Klara Strand innebär en betydande ökning av vår radiologikapacitet i Stockholmsregionen, vilket gör att vi kan hjälpa fler människor och kunder än någonsin tidigare.”

Unilabs Klara Strand har den senaste generationen av radiologisk utrustning och kommer att erbjuda magnetröntgen, datortomografi, slätröntgen och mammografi.

Unilabs Klara Strand ligger i hjärtat av Stockholm, nära Centralstationen, vilket gör den lättillgänglig för patienter från hela Stockholm och omkringliggande regioner.

Unilabs öppnar ny radiologimottagning i hjärtat av Stockholm”När vi byggt mottagningen har vi fokuserat på att göra patientupplevelsen så smidig som möjligt. Det kommer att vara tydligt i allt från mottagningens layout, personalens personliga bemötande till digital incheckning och bokning,” avslutar Sanna Rydberg.

Unilabs Klara Strand kommer att öppnas successivt under Q2 2024, med mammografi i april för att bli fullt operativ med alla modaliteter i juni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>