ChemoTech tecknar nytt avtal med ett privat universitetssjukhus
Hem NYHETERCANCERVÅRD ChemoTech tecknar nytt avtal med ett privat universitetssjukhus

ChemoTech tecknar nytt avtal med ett privat universitetssjukhus

Publicerat av: Redaktionen

Scandinavian ChemoTechs indiska verksamhet har idag tecknat ett nytt avtal för en ny installation av IQwave och TSE (Tumörspecifik Elektroporation ) systemet med Chhatrapati Shivaji Subharti Hospital (CSSH) & Medical College.

 Installationen består av utbildning av personalen samt en integrationsfas.

ChemoTech tecknar nytt avtal med ett privat universitetssjukhusDen inledande icke-kommersiella fasen är satt till en månad och kommer sedan, om den godkänns av sjukhusförvaltningen, att gå in i den kommersiella fasen. Om detta godkänns kommer det undertecknade avtalet att uppgå till en minimiförbrukning av kit motsvarande EUR 70 000 EUR per år.

Chhatrapati Shivaji Subharti Hospital & Medical College har 1000 bäddar och över 400 cancerpatienter varje månad. Sjukhuset har ett starkt engagemang till cancervård och onkologi och behandlar mer än 40 huvud- och halscancerpatienter per månad.

”Vi är glada över att lägga till vårt andra universitetssjukhus i Indien till listan över sjukhus som har valt att samarbeta med oss och ser potentialen i det icke destruktiva tillvägagångssättet för behandling av cancer som TSE erbjuder. Vi ser fram emot att starta integrationsprocessen i början av april.” säger Mohan Frick CEO på ChemoTech.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>