Den nya Lumoral mobilapplikationen förenklar den dagliga tandvårdsrutinen och bidrar till en frisk munhälsa
Hem TEKNIK Den nya Lumoral mobilapplikationen förenklar den dagliga tandvårdsrutinen och bidrar till en frisk munhälsa

Den nya Lumoral mobilapplikationen förenklar den dagliga tandvårdsrutinen och bidrar till en frisk munhälsa

Publicerat av: Redaktionen

Hälsoteknikföretaget Koite Health och teknikföretaget Reaktor har tillsammans utvecklat en ny mobilapplikation som stödjer munhälsan, Lumoral-appen.

Applikationen hjälper användarna att upprätthålla hållbara munvårdsrutiner och syftar till att sömlöst integrera modern teknik i Lumoral-användarnas dagliga munvårdsrutiner.

Lumoral är en finsk innovation som effektivt och heltäckande avlägsnar skadliga munbakterier genom en ljusaktiverad munsköljning.

Med den nya applikationen kan användare av Lumoral-metoden etablera nya och varaktiga tandvårdsrutiner, vilket bidrar till att motivera regelbunden Lumoral-användning till förmån för munhälsan.

”Effektiviteten i Lumoral-behandlingen är parallell med användarens behandlingsfrekvens. Av den anledningen vill vi underlätta för våra användare att bygga upp sin egen Lumoral-rutin. Lumoral-appen gör det möjligt att enkelt och automatiskt beställa Lumorinse-tabletter och skapa en personlig Lumoral-användningsrutin med påminnelser. Applikationen gör det också möjligt att följa utvecklingen av den egna munhälsan och användningshistoriken för Lumoral-metoden”, säger Sakari Nikinmaa, VD för Koite Health Oy.

Den kostnadsfria Lumoral-appen innehåller bland annat ett skräddarsytt Lumoral-coachningsprogram, en intelligent kalender, påminnelser och en statistiksida för övervakning av munhälsans utveckling. Via appen kan användarna också samla in användningsdata, vilket kan hjälpa till att spåra förbättringen av deras munhälsa.

Den nya Lumoral mobilapplikationen förenklar den dagliga tandvårdsrutinen och bidrar till en frisk munhälsa”Att förstå Lumoral-apparaten och användarnas behov var avgörande när vi tillsammans började utveckla Lumoral-appen. Omfattande test- och forskningsfaser gav värdefulla insikter som vägledde oss i skapandet av en intuitiv användarupplevelse”, säger Marko Sibakov, Business Director på Reaktor Health.

”Vi har lagt särskild vikt vid att göra det enklare att beställa Lumorinse-tabletter. Nu kan du enkelt köpa dem från appens egen butik.”

Samarbetet med Reaktor säkerställde att visionen för Lumoral-appen var sömlöst anpassad till användarnas behov.

”Det här är Koite Healths första digitala produkt, och vi ville välja den bästa partnern för att förverkliga den. Reaktors internationella expertteam och kundcentrerade tillvägagångssätt bidrog till att skapa en förstklassig lösning. Vi är förväntansfulla och lyssnar noga på hur Lumoral-familjen tar emot den nya appen”, kommenterar Pekka Ruuska, Marketing Director på Koite Health Oy .

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>