Episurf Medical ingår ytterligare distributionsavtal med exklusiva distributörer för DePuy Synthes, den ortopediska delen av Johnson & Johnson-koncernen
Hem MEDICINTEKNIK Episurf Medical ingår ytterligare distributionsavtal med exklusiva distributörer för DePuy Synthes

Episurf Medical ingår ytterligare distributionsavtal med exklusiva distributörer för DePuy Synthes

Publicerat av: Redaktionen

Episurf Medical (NASDAQ: EPIS B) meddelade den 24 april 2024 att bolaget ingått ett distributionsavtal för Episealer Patellofemoral System med en exklusiv distributör för DePuy Synthes Reconstructions produkter för North Carolina och South Carolina.

Idag meddelar bolaget att ytterligare två distributionsavtal med exklusiva distributörer inom DePuy Synthes organisation har ingåtts.

Dessa avtal täcker staterna Indiana, Michigan, Ohio, Kentucky, West Virginia och delar utav Pennsylvania.

Kombinerat med det tidigare avtalet med DePuy Synthes-distributörer för North och South Carolina representerar dessa distributörer mer än 200 säljansvariga som täcker närmare åtta stater med en sammanlagd population om nästan 55 miljoner människor. DePuy Synthes är ortopedidelen inom Johnson & Johnson-koncernen, en global marknadsledare inom ortopedi. Koncernen erbjuder ett fullt sortiment av ortopediska produkter och DePuy Synthes marknadsandel uppgår till 15% inom den globala marknaden för knärekonstruktion. Oberoende distributörer står för en betydande andel av DePuy Synthes säljkår i USA.

“Vi fortsätter att verkställa på vår strategi för den amerikanska marknaden och vi utbildar nu ytterligare distributörer i vår teknologi. Vi ser fram emot att ta nästa steg tillsammans med dessa högkvalitativa distributörer”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

Episurf Medical ingår ytterligare distributionsavtal med exklusiva distributörer för DePuy Synthes, den ortopediska delen av Johnson & Johnson-koncernen

Episealer Patellofemoral System är ett helt individualiserat implantatsystem avsett för patienter med artros begränsad till patellofemoralleden i knäet. Produkten är baserad på Episurf Medicals egenutvecklade individualiserade implantatteknologi. Bolaget erhöll 510(k)-godkännande från den amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Episealer Patellofemoral System i december 2022.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>