Kärleksfull och unik Alla Hjärtans Dag-present!
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Kärleksfull och unik Alla Hjärtans Dag-present!

Kärleksfull och unik Alla Hjärtans Dag-present!

Publicerat av: Redaktionen

Vi närmar oss Alla hjärtans dag, en perfekt tid att ge relationen den ultimata kärleksgåvan i form av de inspirerande verktygen – den nyligen lanserade boken och appen ”Stora Relationsguiden”.

Det är som parterapi i bok- och appformat.

Relationsexperten Anneli Östling har samlat sina kunskaper och erfarenheter från många års arbete med par, och sammanfattat dem i boken och appen ”Stora Relationsguiden”.

Anneli Östling är en erkänd relationsexpert, dipl. psykosyntesterapeut och förändringsledare. Hon arbetar dagligen med parterapi på sin mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Hon är också hjärnan bakom den omtalade appen ”Otrohetsakuten”, som nu följer av en ny app och bok, båda med samma namn – ”Stora Relationsguiden”. För att inte tala om den populära podcasten med samma namn, som många lyssnare använder som en form av parterapi.

”Stora Relationsguiden” riktar sig till alla som vill ge sina relationer en ärlig chans att utvecklas. Relationens välmående bygger på de förutsättningar vi gemensamt skapar för att den ska trivas och kännas kärleksfull. Många tror och hoppas att kärleken i sig själv kommer att stärka relationen. Vi glömmer ibland att vårda den dagliga, och livets påfrestningar kan skapa utmaningar och konflikter som vi inte alltid är förberedda på.

Den unika kombinationen av bok, app och podcast. Ger oss vägledning i hur vi kan bygga en trygg grund för relationen, fördjupa banden och hantera de utmaningar som vi står inför. Att investera i självinsikt är nyckeln, liksom att vara tydlig med våra behov och förväntningar, att vilja förstå varandra och att ta ansvar för att må bra, både individuellt och tillsammans. Verktygen guidar till utveckling.

Kärleksfull och unik Alla Hjärtans Dag-present!Författaren Anneli Östling är en eftertraktad relationsexpert som ofta anlitas av media. I ”Stora Relationsguiden” delar hon med sin erfarenhet, kunskap och konkreta verktyg som hjälper till att skapa den förändring man önskar. Med sitt breda och inspirerande innehåll fungerar ”Stora Relationsguiden” som parterapi och finns tillgänglig i tre olika format, beroende på hur man föredrar att ta till sig ny kunskap och inspiration. Oavsett format är det den självklara guiden för att utveckla sina relationer, när man själv har tid!

”Stora Relationsguiden” har utvecklats för att hjälpa till och enskilda individer att öka medvetenheten kring relationer. Den erbjuder verktyg för att förstå sig själv, sina känslor och sitt beteende – hur man bygger trygga relationer, fördjupar eller försöker förstå de utmaningar man kan möta i en relation. Syftet med boken och appen är att nå ut till fler som behöver stöd och vägledning. Podden har redan hjälpt till i hela Skandinavien och världen, och boken och appen blir ytterligare ett sätt att nå ut till fler med ett konkret verktyg som kan användas som ”parterapi” hemma eller som ett komplement ”hemläxa” till traditionell parterapi.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>