Laerdal Medical AB lanserar SimMan Critical Care för simulering av intensivvård
Hem TEKNIK Laerdal Medical AB lanserar SimMan Critical Care för simulering av intensivvård

Laerdal Medical AB lanserar SimMan Critical Care för simulering av intensivvård

Publicerat av: Redaktionen

SimMan Critical Care är designad för avancerade simulering av intensivvård.

Denna simulator erbjuder en realistisk och interaktiv inlärningsprocess vid utbildning i respiratorvård och intensivvård samt anestesiövning med inbyggd teknik för att leverera trådlös mekanisk ventilering.

Systemet gör det möjligt för eleverna att gå igenom alla stadier, från ambulansvård till intensivvård.
Delta i praktiska inlärningsupplevelser och öva allt från grundläggande till avancerade medicinska tekniker för en banbrytande träningsupplevelse som anpassar utbildningen till kraven i den föränderliga sjukvården.
  • Laerdal Medical AB lanserar SimMan Critical Care för simulering av intensivvårdRealistisk scenarioåtergivning: Upplev verkliga intensivvårdssituationer
  • Teamträning: Träna som ett team med olika vårdpersonal för att hantera akuta fall effektivt.
  • Övning av akuta situationer: Simulera akuta händelser och förbättra reaktionstiden och färdigheterna hos vårdpersonalen.
Författaren genererade texten delvis med AI och har reviderat och redigerat innehållet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>