Mathias Karlsson vald till Labqualitys styrelse för att främja kvalitet inom hälso-och sjukvården globalt
Hem MEDICINTEKNIK Mathias Karlsson vald till Labqualitys styrelse för att främja kvalitet inom hälso-och sjukvården globalt

Mathias Karlsson vald till Labqualitys styrelse för att främja kvalitet inom hälso-och sjukvården globalt

Publicerat av: Redaktionen

Capitainer är stolta att meddela att Mathias Karlsson, Chief Medical Officer på Capitainer, har valts in i styrelsen för Labquality.

Detta markerar ett strategiskt initiativ för att stärka Labqualitys arbete att erbjuda verktyg för en högkvalitativ hälso- och sjukvård på alla kontinenter.

Detta uppdrag återspeglar Capitainers engagemang för att främja diagnostik för alla, överallt, med bibehållen eller förbättrad kvalitet.

Labquality arbetar för att höja kvaliteten inom hälsovård, läkemedel och medicinteknik och erbjuder extern kvalitetsbedömning, regulatorisk rådgivning, kliniska undersökningar och utbildning. Genom att välkomna Mathias Karlsson till styrelsen tar Labquality ett viktigt steg för att ytterligare stärka sitt uppdrag att förbättra sjukvårdskvaliteten världen över.

Mathias Karlsson vald till Labqualitys styrelse för att främja kvalitet inom hälso-och sjukvården globalt

Capitainers CMO Mathias Karlsson vald till Labqualitys styrelse

Mathias Karlssons omfattande erfarenhet inom medicinteknik, forskning och utveckling samt entreprenörskap positionerar honom som ett värdefullt tillskott till Labqualitys styrelse. Hans bakgrund omfattar forskning, kliniskt arbete och flera ledande roller, med ett stort engagemang för kvalitetsfrågor och innovation inom hälsovårdslösningar.

”Det är en ära att få bli en del av Labqualitys styrelse. Uppdraget för Labquality ligger i linje med min karriärlånga strävan att hjälpa patienter och sjukvården med nya lösningar av hög kvalitet. Jag ser fram emot att bidra till våra gemensamma ansträngningar för att främja sjukvårdskvaliteten globalt, ett mål som harmonierar väl med Capitainers vision om likvärdig tillgång till hälsovårdsdiagnostik för alla”, säger Mathias Karlsson.

Capitainer ser Mathias Karlssons plats i Labqualitys styrelse som en stor möjlighet att förbättra patientvård och hälsovårdstjänster, vilket är i linje med Capitainers mål. Innovation med hög kvalitet är grunden för Capitainers strävan efter att göra hälsovårdsdiagnostik tillgänglig för alla, överallt.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>