Majoriteten av patienterna i USA:s ”Midwest” hanteras i Sectras lösning efter nytt kontrakt
Hem TEKNIKSECTRA Majoriteten av patienterna i USA:s ”Midwest” hanteras i Sectras lösning efter nytt kontrakt

Majoriteten av patienterna i USA:s ”Midwest” hanteras i Sectras lösning efter nytt kontrakt

Publicerat av: Redaktionen

Medicinteknik– och cybersäkerhetsföretaget Sectra (STO: SECT B) kommer att förse ännu en vårdgivare i USA:s ”Midwest” med sin helhetslösning för medicinsk bildhantering.

Genom att använda lösningens radiologimodul kommer vårdgivaren nu att kunna samordna hanteringen av cirka två miljoner bilder över flera stater och från fler än 20 sjukhus och vårdcentraler, vilket bidrar till en mer effektiv bildhanteringsstrategi.

Detta innebär också en viktig milstolpe för Sectra då medicinska bilder åt majoriteten av patienterna i regionen kommer att hanteras i Sectras IT-system.

Dessutom underlättar det samarbete med andra regionala vårdgivare vid behov.

Vårdgivarens förflyttning till en enda lösning ger flera fördelar. En av dessa är snabbare och mer precisa diagnoser för patienter genom att tillgången till kritisk information blir effektivare för den granskande läkaren. Med den nya lösningen kommer även arbetsflöden inom radiologin att effektiviseras och hanteringen av IT-systemet förenklas. Dessutom kommer lösningen att underlätta för vårdgivaren om de behöver skala upp användningen eller expandera till andra medicinska specialiteter.

– Att kunna samarbeta mellan sjukhus på olika geografiska platser och ha effektiva arbetsflöden för att granska och hantera medicinska bilder är avgörande för att hantera växande volymer av bilder. Den nya kunden blir den 60:e vårdgivaren som implementerar Sectras lösningar i USA:s ”Midwest” och jag ser fram emot att fortsätta arbetet i regionen. Med vår lokala erfarenhet och kunskap i att tillhandahålla lösningar till stora organisationer kommer vi att kunna stödja dem i deras resa på bästa möjliga sätt, säger Isaac Zaworski, vd för Sectra, Inc.

Kontraktet för Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering signerades under det tredje kvartalet av Sectras räkenskapsår 2023/2024 och vårdgivaren kommer initialt att använda lösningens radiologimodul. Det kontrakterade ordervärdet uppgår till 15,7 miljoner dollar varav 14,3 miljoner dollar är garanterad och ordern innefattar en traditionell systemleverans med 5-års support och underhåll.

Majoriteten av patienterna i USA:s ”Midwest” hanteras i Sectras lösning efter nytt kontraktSectras helhetslösning för medicinsk bildhantering ger vårdgivare en samlad strategi för alla behov kring hantering av medicinska bilder och förbättrar vården av patienter samtidigt som den bidrar till sänkta driftskostnader. Den skalbara lösningen är modulär och bygger på ett multimediaarkiv (VNA) som stöder all bildhantering. Det gör att vårdgivare kan expandera lösningen, specialitet för specialitet och sjukhus för sjukhus. Besök Sectras hemsida för att läsa mer om Sectras lösningar och om varför Sectra PACS har tilldelats priset för högst kundnöjdhet ”Best in KLAS” elva år i rad.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>