Apoteket.se öppnar upp för inloggning med Freja
Hem NYHETERE-HÄLSA Apoteket.se öppnar upp för inloggning med Freja

Apoteket.se öppnar upp för inloggning med Freja

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) har ingått avtal med Apoteket AB för säker inloggning med Freja till apotekets e-tjänster och hantering av läkemedel på recept.

Statligt ägda Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärke och ett självklart val för miljoner svenskar för läkemedel och hälsa.

Avtalet innebär att Freja-användare kommer att kunna identifiera sig elektroniskt på Apoteket.se för att få tillgång till sina recept online.

Detta blir det andra nätapoteket som erbjuder identifiering med Freja och det är något som många Freja-användare har efterfrågat för ökad inkludering till viktiga e-tjänster.

Apoteket.se öppnar upp för inloggning med FrejaJohan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:
”Apoteket är en viktig kund helt på egna meriter, då det ju är ett av Sveriges mest besökta apotek. Men det är också viktigt av ett annat skäl eftersom de ju är en del av en vårdkedja. Många Freja-användare har upplevt en frustration över att de kan boka och genomföra sitt vårdbesök med Freja-appen men sedan inte kan gå hela vägen och hämta ut sina recept med Freja. Nu löser vi detta tillsammans med Apoteket.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>