Getinge lanserar Pulsiocare
Hem NYHETERE-HÄLSA Getinge lanserar Pulsiocare

Getinge lanserar Pulsiocare

Publicerat av: Redaktionen

Getinge lanserar nu Pulsiocare, en avancerad plattform för hemodynamisk monitorering som nyligen fått CE-märkning.

Den toppmoderna enheten är baserad på det globala medtechbolagets prisbelönta användargränssnitt och erbjuder en modern och intuitiv plattform för patientövervakning och hemodynamisk bedömning.

Getinge lanserar Pulsiocare

Idag introducerar Getinge sin senaste innovation, monitorn Pulsiocare.

”Med CE-märkningen för Pulsiocare levererar vi en sofistikerad övervakningsmöjlighet till sjukvårdsindustrin. Den är utformad för att ge vårdpersonal exakt och kontinuerlig hemodynamisk övervakning, vilket säkerställer optimal vård av kritiskt sjuka patienter,” säger Cecilia Sjöstedt, Vice President Critical Care på Getinge.

Pulsiocare är en mobil monitor med laddningsbart batteri och responsiv peksskärm som efterträder Getinges PulsioFlex-plattform. Integrationen av Getinges prisbelönta användargränssnitt säkerställer att enheten är bekant och lätt att navigera, samt minskar inlärningskurvan för vårdpersonal.

Med Pulsiocare är Getinges beprövade teknologier PiCCO och ProAQT tillgängliga i en och samma monitor.

”Detta är en komplett lösning för avancerad hemodynamisk övervakning på intensivvårdsavdelningar och operationsrum, som hjälper läkare att förstå komplexa patienttillstånd,” säger Laura Kastenmayer, produktchef på Getinge.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>