Mediq visar lönsam spårbarhet av läkemedel som förenklar hanteringen på sjukhus
Hem NYHETERIT-LÖSNING Mediq Sverige AB visar lönsam spårbarhet av läkemedel som förenklar hanteringen på sjukhus

Mediq Sverige AB visar lönsam spårbarhet av läkemedel som förenklar hanteringen på sjukhus

Publicerat av: Redaktionen

Omnicells nya produkt MedX är en smart lösning för spårbarhet av läkemedel och ett digitalt tillbehör till Omnicells läkemedelsautomat som förenklar och synliggör hanteringen för hela sjukvårdsteamet.

– En funktion som är både lättanvänd och optimerad för att hjälpa sjukvårdspersonal att minska slöseri och effektivisera processerna, så att patientvården höjs på alla nivåer, säger Produktspecialist Sandra Pikkuhookana.

Produkthöjdpunkter med MedX:

– Lättanvänd analysverktyg som ger full synlighet över lager, påfyllning, användning och lageroptimering.
– Dynamisk filtrering och gruppering av funktioner som ger insikt i hur läkemedel används i realtid.
– Webbaserad plattform som är både snabb och enkel att använda för att spara tid för sjukvårdspersonal.
– MedX optimerar lagernivåerna vilket minskar slöseri och höjer effektiviteten.

– Vi på Mediq Sverige AB är stolta över att kunna visa Omnicells nya produkt MedX, som löser en av de största utmaningarna på sjukhuset och förenklar arbetsbördan för personalen, säger Sandra.

Mediq visar lönsam spårbarhet av läkemedel som förenklar hanteringen på sjukhusMedX är också en del av Mediqs digitala strategi för att kunna öka effektiviteten och förbättra vårdkvalitén med hjälp av digital teknik.
-Vi ser fram emot att kunna erbjuda denna teknik till fler sjukhus runt om i landet för att stärka patientvården och effektivisera processerna, avslutar Sandra.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>