Getinge lanserar bioreaktor för engångsbruk för kliniska cell- och genterapier
Hem MEDICINTEKNIK Getinge lanserar nu bioreaktor för engångsbruk för kliniska cell- och genterapier

Getinge lanserar nu bioreaktor för engångsbruk för kliniska cell- och genterapier

Publicerat av: Redaktionen

Getinge introducerar nu AppliFlex ST GMP, ett banbrytande bioreaktorsystem för engångsbruk som är utformat för att smidigt överbrygga klyftan mellan forskning och klinisk produktion inom cell- och genterapi och mRNA-produktion.

Getinges nya AppliFlex ST GMP utgör en viktig milstolpe inom biofarmaceutisk produktion och erbjuder forskare en smidig nyckelfärdig lösning för omvandling av bioprocesser från laboratorieanalyser till kliniska tillämpningar.

Denna bioreaktor för engångsbruk är noggrant utformad och spelar en omdanande roll inom marknadsföring av cell- och genterapier.

”AppliFlex ST GMP bygger på den beprövade framgången hos AppliFlex ST bioreaktor med omrörning och erbjuder skalbarhet och felfri processförändring för den kliniska fasen. Det här bioreaktorsystemet finns i olika storlekar och erbjuder en heltäckande cGMP-lösning utan att avkall görs på effektivitet och enkelhet”, säger Sean Herdlein, Vice President Bio-Processing på Getinge.

Getinges heltäckande lösning omfattar förbrukningsartiklar, tillbehör, verifikationer och GMP-kompatibel programvara för kliniska forskare och tillverkare. AppliFlex ST GMP är därför lämplig för tillverkning av material för kliniska prövningar och klinisk produktion.

”Med över 40 års erfarenhet av cGMP-systemkvalificering är vi stolta över att utöka vårt produktutbud med cGMP-bioreaktorer för engångsbruk i labbskala så att vi kan stödja forskare på vägen mot klinisk framgång även i fortsättningen”, fortsätter Sean.

Tom van Arragon, Senior Product Manager Life Science på Getinge, tillägger:

Getinge lanserar bioreaktor för engångsbruk för kliniska cell- och genterapier”Genom att lägga till ett nytt renrum för förbrukningsvaror i vår Getinge-anläggning i Delft, Nederländerna, är vi redo att växa tillsammans med våra kunder genom produktion av kliniskt material som uppfyller deras behov.”

AppliFlex ST uppfyller GMP-kraven för forsknings- och produktionsmiljöer och sätter nya standarder for innovation.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>