IFS och Laerdal Medical hjälper till att rädda liv
Hem NYHETERE-HÄLSA IFS och Laerdal Medical hjälper till att rädda liv

IFS och Laerdal Medical hjälper till att rädda liv

Publicerat av: Redaktionen

Med ett mål att hjälpa till att rädda en miljon liv om året innan 2030, har en av världens ledande leverantörer av vårdutbildningar och medicinska simulatorer inlett en omfattande digital transformation.

IFS och Laerdal Medical hjälper till att rädda liv

Norska Laerdal Medical, med över 2000 anställda, har valt IFS Cloud som sin globala ERP-plattform.

Laerdal Medical är mest kända för sina övningsdockor som används vid hjärt-lungräddnings-utbildningar. De kommer nu få tillgång till en IT-plattform som driver tillväxt och effektiviserar hela deras globala verksamhet, vilket också omfattar dotterbolaget i Sverige.

Med dotterbolag världen över behövde Laerdal en integrerad IT-plattform för att få en bättre och mer korrekt översikt över hela sin verksamhet. IFS Cloud kommer att ge Laerdal en enhetlig bild av deras affärsprocesser globalt, och samtidigt stödja skalbarheten när verksamheten fortsätter att växa och migrera mot abonnemangsbaserade tjänster. Man kommer också att implementera en affärsmodell som bygger på konfigurering baserat på beställningar.

– Mot bakgrund av kundkrav, förändrade regelverk, störningar i leveranskedjan och vårt engagemang för hållbara lösningar, är det avgörande för Laerdal att snabbt stödja de nya affärsfunktioner som krävs för att uppnå våra ambitioner, säger Simon Dreyer, Corporate IT Director på Laerdal Medical. I vårt uppdrag att hjälpa till att rädda liv, är vårt partnerskap med IFS och implementeringen av IFS Cloud viktiga strategiska komponenter, för att utnyttja teknik genom en partner som har åtagit sig att leverera banbrytande teknik på en plattform som ständigt utvecklas.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>