Regional vårdgivare i USA väljer Sectras molntjänst för att hantera växande bildvolymer och cyberhot
Hem TEKNIKSECTRA Regional vårdgivare i USA väljer Sectras molntjänst för att hantera växande bildvolymer och cyberhot

Regional vårdgivare i USA väljer Sectras molntjänst för att hantera växande bildvolymer och cyberhot

Publicerat av: Redaktionen

Medicinteknik- och cybersäkerhetsföretaget Sectra (STO: SECT B) har fått en order på sin helhetslösning för medicinsk bildhantering som en prenumerationstjänst i molnet av en amerikansk vårdgivare.

Valet av Sectras molntjänst visar vårdgivarens engagemang i att förbättra och effektivisera diagnostiska arbetsflöden, främja samarbete och stärka säkerheten över sina fler än tio sjukhus. 

Vårdgivaren hanterar årligen ungefär två miljoner medicinska bilder över flera sjukhus.

Genom att implementera molntjänsten Sectra One Cloud tar Sectra ansvar för hela systemet och dess infrastruktur. Detta inkluderar kontinuerlig övervakning, optimering och uppgradering av systemet, samt support dygnet runt, för att säkerställa en sömlös kundupplevelse. Därmed får de ett robust system samt en lösning som kan anpassas allt eftersom antalet bilder blir fler och när expansion till andra medicinska specialiteter behövs.

Isaac Zaworski, vd för Sectra i USA, säger:
– Jag är stolt över att vi kan erbjuda en lösning som hjälper sjukhus stå rustade för att möta växande bildvolymer och cyberhot. Vår erfarenhet av att implementera IT-lösningar hos stora komplexa vårdgivare kommer väl till pass när vi hjälper kunder i deras omställning till molnet.

Det sexåriga kontraktet för Sectra One Cloud signerades under det tredje kvartalet av Sectras räkenskapsår 2023/2024 och vårdgivaren kommer initialt att använda tjänstens radiologimodul. Det kontrakterade och garanterade ordervärdet uppgår till 20,4 miljoner dollar och intäkterna kommer att redovisas stegvis under kontraktsperioden.

Regional vårdgivare i USA väljer Sectras molntjänst för att hantera växande bildvolymer och cyberhotSectras helhetslösning för medicinsk bildhantering ger vårdgivare en samlad strategi för alla behov kring hantering av medicinska bilder och förbättrar vården av patienter samtidigt som den bidrar till sänkta driftskostnader. Den skalbara lösningen är modulär och bygger på ett multimediaarkiv (VNA) som stöder all bildhantering. Det gör att vårdgivare kan expandera lösningen, specialitet för specialitet och sjukhus för sjukhus. Besök Sectras hemsida för att läsa mer om Sectras lösningar och om varför Sectra PACS har tilldelats priset för högst kundnöjdhet ”Best in KLAS” elva år i rad.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>