Gävleborg väljer Vismas Medinet för schemaläggning av läkare
Hem HÄLSA Gävleborg väljer nu Vismas Medinet för schemaläggning av läkare

Gävleborg väljer nu Vismas Medinet för schemaläggning av läkare

Publicerat av: Redaktionen

Region Gävleborg behövde ett digitalt planeringsverktyg för schemaläggning av arbetstid, frånvarotid, jour och beredskapstid för regionens cirka 950 läkare.

Valet föll på Medinet, Visma PubliTechs produkt som erbjuder användarvänliga webbaserade tjänster för vårdpersonal.

Avtalet löper över tre år med möjlighet till förlängning.

– Sjukvården står inför stora utmaningar de kommande åren. Bland annat ett ökat vårdbehov i kombination med resursbrist inom vården. Vi är glada över att få bidra till att ge mer tid över till huvuduppdraget och att effektivisera vardagen för läkare och schemaläggare, säger Marie Ceder, vd på Visma PubliTech.

Gävleborg väljer Vismas Medinet för schemaläggning av läkareSyftet med projektet är att skapa en effektiv, digital och hållbar arbetstidsförläggning för läkare. Region Gävleborg vill också stödja samverkan vårdenheterna emellan.

– Ett nytt modernt och gemensamt schemasystem kommer att hjälpa oss att effektivt skapa hållbara scheman och samtidigt underlätta planeringen för läkare i Region Gävleborg, säger Mattias Carlberg, projektledare på Region Gävleborg.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>