STAFETTVASAN FÖR BÅDE HÄLSA OCH GEMENSKAP
Hem LIVSSTIL Stafettvasan för hälsa och gemenskap

Stafettvasan för hälsa och gemenskap

Publicerat av: Redaktionen

Nästa vecka smäller det! Nu är vi inne på den sista skälvande veckan av träning innan Stafettvasan går av stapeln 3 mars.

I år skickar Welandkoncernen inte mindre än 10 st 5-mannalag som med gemensamma ansträngningar ska ta sig de 9 milen mellan Sälen och Mora.

Samtliga medtävlande bjuds på både anmälan och boende i Mora.

Dessutom serveras dem alla middag efter loppet där de som utmärkt sig lite extra under tävlingen får chansen att uppmärksammas.

Welandkoncernen har sedan några år tillbaka en utpräglad friskvårdssatsning med fokus på glada och friska medarbetare. Under åren har man satsat på nya friskvårdsanläggningar runt om i Sverige där Welandbolag håller till. Exempelvis ett sprillans nytt gym i Smålandsstenar och en padelbana på Weland Aluminium i Alvesta.

STAFETTVASAN FÖR BÅDE HÄLSA OCH GEMENSKAP– Personalen är vår viktigaste resurs och därför är deras hälsa prio ett. Att ställa upp i Stafettvasan innebär månader av träning i förväg. Men förutom de rena hälsofördelarna med detta arrangemang, är det också ett event om stärker gemenskapen över avdelningsgränser och bolag, förklarar Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland AB.

Följ det spännande loppet på Vasaloppet.tv eller via appen ”Vasaloppet” och heja fram ditt favoritlag från Weland 3 mars!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>