Clarion Hotel® Sign hälso-satsar för medarbetarna
Hem LIVSSTIL Clarion Hotel Sign hälso-satsar för medarbetarna

Clarion Hotel Sign hälso-satsar för medarbetarna

Publicerat av: Redaktionen

Under hösten 2023 kommer Clarion Hotel Sign göra sin största hälsosatsning någonsin för medarbetarnas välbefinnande och välmående.

Clarion Hotel Sign ingår i ett samarbete med Schysst Hälsa, där medarbetarna erbjuds egna kost- och träningsprogram digitalt. Satsningen kommer att pågå i tre månader.

– Hotellbranschen och serviceyrket kan vara en stressig miljö och för att fortsätta kunna leverera service i världsklass krävs att man först tar hand om sig själv & sitt eget välmående.

Mår du bra, utstrålar du detta och kan prestera både bättre på arbetsplatsen och ge ännu bättre service. Denna satsningen är därför en väldigt viktig investering för oss, berättar David Viklund, hotelldirektör på Clarion Hotel Sign.

Schysst Hälsa erbjuder enkla och hållbara kost- och träningsprogram, anpassade utifrån individens behov och önskemål. Med hjälp av deras beprövade program, är enkelhet en nyckelfaktor som gör att det blir hållbart även i längden. Clarion Hotel Sign erbjuder de medarbetare som vill en hälsosatsning på tre månader där företaget står för en del av kostnaden och där ambitionen är att alla ska få sundare vanor, som håller över tid.

– Forskning visar att återhämtning & träning hjälper till att bidra till positiva effekter både på produktivitet och välmåendet på arbetsplatsen. Därför är det så roligt att vi nu kan erbjuda denna möjlighet för våra medarbetare och uppmuntra alla till goda & sunda vanor, säger Anna Thomsen, HR-chef på Clarion Hotel Sign.

Camilla Grandin grundare, kostrådgivare och PT på Schysst Hälsa ser fram emot satsningen på Clarion Hotel Sign och berättar:

Clarion Hotel® Sign hälso-satsar för medarbetarna– Vi på Schysst Hälsa är otroligt glada och stolta över samarbetet med Clarion Hotel Sign, att de har förstått hur viktigt det är att satsa på sina medarbetare både för deras skull och för företaget. Det visar verkligen deras engagemang för att främja en bättre hälsa hos sina medarbetare! Vi vill visa hur små och enkla förändringar inom kost och fysisk aktivitet kan göra stor skillnad på hälsan. Vår ambition är att det ska passa alla. Vår vision är att öka medvetenheten om betydelsen av fysisk aktivitet, att all rörelse räknas och att fysisk aktivitet inte behöver vara särskilt intensiv för att vara bra för hälsan.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>