Ny inloggningstjänst med personlig statistik för Stockholms blodgivare
Hem NYHETERE-HÄLSA Ny inloggningstjänst med personlig statistik för Stockholms blodgivare

Ny inloggningstjänst med personlig statistik för Stockholms blodgivare

Publicerat av: Redaktionen

Blodcentralen Stockholm lanserar den personliga inloggningstjänsten Min blodgivning.

Där kan blodgivare i Stockholm bland annat följa hur mycket blod de har gett, se sina provvärden och dela digitala utmärkelser i sociala medier.

– Att vara blodgivare är något att vara stolt över, det räddar liv.

Vi vet att många blodgivare är nyfikna på sin statistik och nu kan blodgivarna se vad de har bidragit med i Min blodgivning. Fler blodgivare behövs så vi hoppas att Min blodgivning inspirerar och väcker intresse så att fler stockholmare tar steget att bli blodgivare, säger Karolina Blom Wiberg, förändringsledare på Blodcentralen Stockholm.

Ny inloggningstjänst med personlig statistik för Stockholms blodgivareBlodgivare behövs för att det alltid ska finnas blod till de patienter som behöver. Varje dag går det åt 100 liter blod i Stockholms sjukvård. Mest blod går till patienter med cancer och kroniska sjukdomar, och vid operationer. Blod är en färskvara som bara kan lagras i sex veckor, och därför behöver blodlagret kontinuerligt fyllas på. Alla blodgrupper behövs.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>